cicimoric
Član
Danas smo startovali sa sojom
. Sin zna da mrzim kada snimam i ukljucuje rotaciju i stalno mi to radi 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ima samoniklog suncokreta zato sto je prosle godine bio suncokret na toj parceli onda se moze resiti. Ako su oni " Izvidjaci " sto rastu 2m vislje od obicnog suncokreta i imaju 50 glava onda nema pomoci samo srp.kolege sta preporucujete soja iznikla kao i samonikli suncokret,dosta ga ima,prosle godine sam radio sa kvazar 0.4l/l+galbenon 1l/l+okvir 4gr/l po dva puta,i suncokret preziveo vecinom,i bio problem...dal nesto dodati,zameniti...na jednoj parceli ima i konoplje
Dinox 80g na 1kj i ubaci 8g sinfoni na 1kj...Znači napravio sam odmah grešku u koracima.
Ostaje Dynox.
znaci da necekam prvu trolisku?Neko ce ti reci kao sto su meni rekli pre vise godina, cak i zastitari da samo oksasulfuron u dozi i do 100 gr/ha moze da ga odnese ali iz iskustva reci cu ti da su se varali i oni a pogotovo ja!
Samonikli suncokret u soji je skoro neunistiv ( opet zavisno od toga da li je neki mutiran)!
Probaj sa Klomazomom (Rampa ili Kalif) u split aplikaciji i to 0.25 l/ha do 0.35 l/ha + Bentazon 1.5 l/ha plus ako ima potrebe druga aplikacija.
Ne cekaj vec dejstvuj dok ne ojaca samonikli suncokret.
Soja ce dobiti po tamburi ali regenerisace se brzo, jos ako idu i kise jos brze!
Nikako! Gledas samo korove odnosno suncokret. Ne daj mu nikako da dobije na visini. Koliko vremena ima od kako je soja nikla i koje je visine trenutno taj suncokret? Mogao si i neku sliku postaviti.znaci da necekam prvu trolisku?
https://postimages.org/]Nikako! Gledas samo korove odnosno suncokret. Ne daj mu nikako da dobije na visini. Koliko vremena ima od kako je soja nikla i koje je visine trenutno taj suncokret? Mogao si i neku sliku postaviti.
Kad radis klomazon izbaci okvasivac.Stim klomazonom da li može soja i u poniku da se prska ili bi trebalo da ima trolisku?