Kakav prinos bio belugeKod nas je prošle godine Beluga iz prvog roka setve dosta kasno stigla za vršaj.Totalno nejednako sazrevanje pa je moralo da se čeka.Izbačena je iz setvene strukture a ostavljen Apollo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav prinos bio belugeKod nas je prošle godine Beluga iz prvog roka setve dosta kasno stigla za vršaj.Totalno nejednako sazrevanje pa je moralo da se čeka.Izbačena je iz setvene strukture a ostavljen Apollo.
Ja sam sa Belugom prezadovoljan, nikad ispod 2t/kj a bilo je i preko 3t/kjKakav prinos bio beluge
Obicno imam oko 2100 - 2300 kg soje po jutru (Prosek uzmen)kad je normalna godina sa nesto Padavina (nemora extra da bude padavina)A koliko si iamo Apola, jel moguće da je toliko podbacila Kraljica? Nešto mi je to čudno, pa zemlja u Pazovi je dosta dobra.
Zaboravio sam da kazem Zemlja se Nedjubri i Neprihranjuje kad je SojaObicno imam oko 2100 - 2300 kg soje po jutru (Prosek uzmen)kad je normalna godina sa nesto Padavina (nemora extra da bude padavina)
Upravu si sa zemljom da je kvalitetna
Imao sam problem sa Zastitarom smatro je da netreba prskat od Sirka
Nastao je Haos na njivi platio sam danak bar 20% pojeo je Sirak
Primesa mnogo od 150-200kg po jutru
Jenostavno Dzungla je bila
Zadovoljan sam sa kako je bilo imo sam 1800 kg po jutru Neto za isplatu
Tu je Apolo bio na 15 Jutara
Kraljica na 5 Jutara ona je najvise stradala od Sirka
Inace prvi put sam je sejo da probam
Nesto kasno mi sazreva nije moj tip
Mozda je i dobra ali idem na proverenu varijantu APOLO
Posej ti nju ako si zadovoljan sa prihodomTo je onda već druga stvar. Nije kriva soja već zaštita(r).
Kazi ti tim zaztitaru da menja struku,pa soja se seje i da se njiva ocisti od sirka ...Obicno imam oko 2100 - 2300 kg soje po jutru (Prosek uzmen)kad je normalna godina sa nesto Padavina (nemora extra da bude padavina)
Upravu si sa zemljom da je kvalitetna
Imao sam problem sa Zastitarom smatro je da netreba prskat od Sirka
Nastao je Haos na njivi platio sam danak bar 20% pojeo je Sirak
Primesa mnogo od 150-200kg po jutru
Jenostavno Dzungla je bila
Zadovoljan sam sa kako je bilo imo sam 1800 kg po jutru Neto za isplatu
Tu je Apolo bio na 15 Jutara
Kraljica na 5 Jutara ona je najvise stradala od Sirka
Inace prvi put sam je sejo da probam
Nesto kasno mi sazreva nije moj tip
Mozda je i dobra ali idem na proverenu varijantu APOLO
Odoba koja je bila Placena da gleda Njive i da preporucuje HemijuSta je to zastitar ?
GastarbajterA koje je tvoje zanimanje ?
13 Juna sam izaso na Njivu (Nisam mogo zbog Korone pre ) video sam ZloŠteta što si tako prošao,s obzirom da se sirak u soji najlakše skida..Prati ovu temu i temu herbicidi u soji,i sve će ti biti jasno.Nemaš potrebu za zaštitarom.