Soja 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu jednu ambroziju odstranite da ne kvari sliku!
Lepa soja, ujedno i podrivana - kao i kod nas, ostalih...

Beluga, svaka joj cast, dva meseca bez kise i sa ovakvim temperaturama, ja sam iznenadjen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beluga, svaka joj cast, dva meseca bez kise i sa ovakvim temperaturama, ja sam iznenadjen

fe833b19daf12ff10719c551e9a42a61.jpg

8deca306cfce225acad2864f6bea3a35.jpg

Grinje u soji do kada mogu da se pojave namestio bi siroke tockove za tanjiranje. Da ne bude da vracam uske zbog prskanja.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Sve je to vezano za kisu . Mogu grinje soji da popuse ako ima kise , a jos pojave se i terminatori , bubamare i to . Ako nastavi susa , mogu grinje da ostanu jos , al onda svejedno nema nista

Sve je to vezano za kisu . Mogu grinje soji da popuse ako ima kise , a jos pojave se i terminatori , bubamare i to . Ako nastavi susa , mogu grinje da ostanu jos , al onda svejedno nema nista
Pre 14 dana sam prskao neku djubriva i stavio insekticid bilo usput... sutra idem da je vidim ako nema siroke gume stavljam.. valjda je ziva

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

jel ima netko iskustva s grinjama, koliko dugo se zadržavaju, prskao sam prije ovih vrućina samo rubove parcela, no nakon obilaska danas mislim da cu morati nako što se vreme smiri, oprskati sve, proširilo se na sve strane
Moze li se očekivati da se samo povuku?

идем за Врбас сваки дан у болницу и гледам те њиве покрај пута нема која није настрадала од гриња

Nitropol/Letol + Abamektin. Problem kod ovog tretmana je sto bi trebalo okupati list a obicna prskalica to ne moze. U jabukama atomizer suzbije 101% grinje ali prevrce list pa sve pokvasi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh