Nedeljko A.
Član
Nije preporučljivo ali šta da se radi kad je sirak kasnije izašao, negde sam prskao i pre cvetanja gde je ranije krenuo. Što kasnije uveče ići i zbog cveta i temperature..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisao sam ovde već,ova soja je posejana na zemlji na kojoj su planirani kukuruzi i zato je bačeno 300kg/ha NPK i 350kg/ha AN.Možda ima i do toga.Još se drži Beluga sejana 15.05..Na 70cm,zatvara redove.Kad bi joj pala kiša za vikend bilo bi super.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ima sigurno do djubriva...ja svake godine u jesen zaorem 250 do 300kg /h npk 3×16Pisao sam ovde već,ova soja je posejana na zemlji na kojoj su planirani kukuruzi i zato je bačeno 300kg/ha NPK i 350kg/ha AN.Možda ima i do toga.
Bojceticu, jel se govori o ceni soje? Da li ce startovati, zbog ove suse, sa cenom slicnom za proslogodisnji rod?Takodje sa 1000po kj bi pregurao do sledece godine. Bojim se sceni od 400-500kg/kj
Прошао ту школу на жалост и од тада соју не волим ни код комшије у њиви.Kada se soji da mnogo azota ona ode u bujnost a moze da se desi da rod bude jako mali i u povoljnoj godini.