Soja 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra krecemo u setvu, ofanzivno, ipak mi se cini da su se stekli uslovi to je valjda da u setvenom sloju bude oko 10C. Sejem oko Sombora.
Gledam i temperaturu u setvenom sloju na 5cm dubine je sejem. Zadnja 3 dana, maksimumi odlicno rasli 8C, 12C, 14C. Cini mi se da minimum posle danasnjeg suncanog dana nece vise ispod 8C a za 1-2 dana ni 10C.
Seme sam napucao maksimalno da ima snagu da nikne. Videcemo kako ce da bude, ako prognoze budu tacne mislim da su se stekli uslovi.
Srećno, pa škljocni koju sliku za par dana da vidimo sta se desava sa semenom.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Sutra krecemo u setvu, ofanzivno, ipak mi se cini da su se stekli uslovi to je valjda da u setvenom sloju bude oko 10C. Sejem oko Sombora.
Gledam i temperaturu u setvenom sloju na 5cm dubine je sejem. Zadnja 3 dana, maksimumi odlicno rasli 8C, 12C, 14C. Cini mi se da minimum posle danasnjeg suncanog dana nece vise ispod 8C a za 1-2 dana ni 10C.
Seme sam napucao maksimalno da ima snagu da nikne. Videcemo kako ce da bude, ako prognoze budu tacne mislim da su se stekli uslovi.
Sta si radio semenu ?.

Juce setveni sloj 5 stepeni.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Argument za: nemam sestorednu ili osmorednu sijacicu , radim sam , njive relativno male ,nepravilne i udaljene a ima ih dosta , sipam i vjestak u sijacicu , nevolim ni da poranim ni da zakasnim,.... Mozda nisam jedini , pa u ime nas iz,....

Stigao pelikan za probu. Do vikenda se nadam da spremim pa sledece nedelje setva...
c441bb0d48b5bd3080c999fe97b33bee.jpg

I to sam narucio od delte, samo sto su rekli sa kim ovde rade i gde ce stici. Uzeo sam samo ovih 75 kg da probam, pa mi se nije cimalo da se natezemo oko cene.

Ja još nisam dobio račun...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh