MOMOSARIC
Član
Kako izgleda list u te soje sto je jalova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prilično bahata izjava za većinu nas.Gotovo za ovu godinu Apolo se brise sa spiska sortimenta kilavih 1850 kg po k.j.
Koliko su onda ostali rodili kod tebe kad je to kilavo ? U stvari nebitno , dugo sam na ovom forumu , a neznam dal sam drskiji i provokativniji post procitao .Gotovo za ovu godinu Apolo se brise sa spiska sortimenta kilavih 1850 kg po k.j.
Wendy i Avril svi preko 2000 kg po k.jKoliko su onda ostali rodili kod tebe kad je to kilavo ? U stvari nebitno , dugo sam na ovom forumu , a neznam dal sam drskiji i provokativniji post procitao .
To mora da su bile u centru pa.levo njive.Скинута Вебди са 6кј, просечан принос 1790кг/кј. Сетва 24.април 70 цм и 4,1 у реду.
Галеб са две парцеле, на 2,5 кј просечан принос 1450кг на другој 5кј просечан принос 1750кг/кј. Сејан међуредно 70цм у реду 7,6цм. Ја иначе задњих 5 година због доброг гранања Галеб сејем ређе. Прве три године сам радио и контроле и установио да је на ређој сетви принос за 100 до 200кг/кј већи. Остало ми је око 3,5 кј Венди од тога половина на ређој сетви (7,6цм) па ћемо за који дан видети резултат. Први утисак да се грана добро као и Галеб, али видећемо.
Прошле године сам пробао и Краљицу на ређу сетву, али је она дала око 150 кг/кј мањи принос.
Nema sta da se izvinjavas ,to je tvoje.Kod mnogih u selu kod nas Apolo podbacio.Valjevka najstandardnija oko 2tone kj, i da me neko sad ne uzme da podjebavam kraljica u proseku oko 2500kg kj.Na parceli od 2.5kj 7200 kg.Nisam mislio nikog da uvredim i da pod *ebavam nego kod nas u selu NS sorte su podbacile jako i kod nas su usevi bili u dobroj kondiciji i nisam se zalio vec kazem koliko su ljudi imali ove godine vise nego prosle idu prinosi 2500 kg po k.j. Izvinite ako sam nekog uvredio bavim se samo ratarstvom i propalim svinjarstvom znaci nije hobi.
Buse mahunu i tuku jos nezrelo zrno.Sta sad gusenice tu traze.