Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Atlas dao 1800kg/kj vlaga8% primese2%Јел знаш да ли је овро комшија, баш ме интересује принос на том његовом Атласу
Strašan prinos-svaka čast, u kom delu atara je bila parcela sa tim prinosom?Mi smo prošle nedelje kosili wendy prinos 2496kg po jutru. Ostalo nam još 2 jutra možda ćemo kositi za vikend ako ne bude bilo kiše
Kod vas rodilo ko kod nas u najgoroj 2012 godini.1200kg/kj je bas malo.Nije vasa zemlja za soju.Kod nas je ove godine prosek 2t/kj,a kome je malo jaca zemlja ide i do 2,4t/kj i tu ima dobre matematike,sa obzirom da se ne đubri nista.Poštovane kolege, klip o skidanju soje, ko nije pogledao na jutjubu ima sada priliku da pogleda ovde na forumu...
Jesi radio danas?Imam ja još 7 kj sutra planiram pa kako bude.Polako privodimo kraju poslove.
Sent from my iPhone using Tapatalk
који је просек код тебе на сојиJa sam imao 30 KJ da skidam i pre neki dan skinuo 27 KJ ali me je prekinula kisa i nisam mogao ta 3 KJ da zavrsim. Samo pola sata da je kasnila kisa zavrsio bi. Prebacio sam kombajn na kukuruz a to malo soje ce mi drugar zavrsiti.
Jesam u 6 duz onih 8 kj. Sutra iskipujem ali 99% da nije sa vlagom. Prinos je tu oko 1400 kg/kj. Pioneer b-63Jesi radio danas?Imam ja još 7 kj sutra planiram pa kako bude.
1485 kgкоји је просек код тебе на соји