paorpaor
Član
Taj rubin tako zna da prevari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne svidja se ni kombajnu...Nikada nisam sejao rubin.Nesvidja mi se na oko
Znam sta mi je rekao, al to je potez Hajducica samo sa ove nase strane kanala, tu su kise dosta promasivale. Videcemo.
Stabilna rana druga grupa zrenja (neće on izneveriti e sad možda na vašem terenu neide) ali ako vijaš rekorde onda je nešto drugo samo što kad vijaš rekorde može i nešto drugo da dobiješ ali no.Taj rubin tako zna da prevari
Sobzirom kako se vrše vendi, palador, fantast... rubin je za njih raj ali no, apolo je raj za kombaj a i prinos ne izostaje.Imam ogled apolo-kraljica-hogar 1 grupa zrenja po 24 reda na ravnoj parceli pa će vidimo šta će biti, treba polako ispitivati zamenu za apolo.Ne svidja se ni kombajnu...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Taj deo prema Haducici je lose prosao sa padavinama, rece ti i Cici, dok ovaj deo do kanala ka Vlajkovcu, konkretno nekih 3 - 4 km od sela je sasvim solidno bilo ali samo do 19 Jula kad smo imali zadnju dobru kisu. Od onda ni kap ako ne racunam jednom ili dva put po 0.5-1 lit.Znam sta mi je rekao, al to je potez Hajducica samo sa ove nase strane kanala, tu su kise dosta promasivale. Videcemo.
Sa wendy i fantast nisam imao problema. Ide i kad ima zelene stabljike. Ovde problem prave rubin i belga najviše.Sobzirom kako se vrše vendi, palador, fantast... rubin je za njih raj ali no, apolo je raj za kombaj a i prinos ne izostaje.Imam ogled apolo-kraljica-hogar 1 grupa zrenja po 24 reda na ravnoj parceli pa će vidimo šta će biti, treba polako ispitivati zamenu za apolo.
Ništa bez apola (nekad bila sava ) što bi reko kadgod.
Kod mene fantast poceo na par krugova da se susi.Ja pomislio grinje.Jako lose su ukorenjeni usevi zbog prolecnih kisaTaj deo prema Haducici je lose prosao sa padavinama, rece ti i Cici, dok ovaj deo do kanala ka Vlajkovcu, konkretno nekih 3 - 4 km od sela je sasvim solidno bilo ali samo do 19 Jula kad smo imali zadnju dobru kisu. Od onda ni kap ako ne racunam jednom ili dva put po 0.5-1 lit.
Trenutna situacija je alarmanta, polako u krugovima pocinje soja da se susi i tesko da ce nalivati zrna do pola biljke jer kise nema bar u iducih 10 dana a temperature visoke.