Kad je sitno zrno bude tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Сетва соје са једном фенси сејалицом из xитлеровог доба
Može lako da bude da je prevremeno sazrela tojest nije izradila do kraja zbog suše.Ove moje Save mi je otislo oko 80kg/ha ove godine,nzm bas tacno jer nismo merili dzakove sto smo dzakirali,ali je krupnije od semenske sto sam nabavio prosle godine,ostalo bilo 20-ak kg pa sam uporedio,a prosle godine sam trosio oko 70kg/ha semena.
Jel zna neko zbog cega su zrna soje ovako naborana,smezurana,kako to da izbegnem ?,jel mozda zbog vece vlage kod skidanja soje ?.
Da se to nije naboralo kad si mešao sa Nitraginom?Ove moje Save mi je otislo oko 80kg/ha ove godine,nzm bas tacno jer nismo merili dzakove sto smo dzakirali,ali je krupnije od semenske sto sam nabavio prosle godine,ostalo bilo 20-ak kg pa sam uporedio,a prosle godine sam trosio oko 70kg/ha semena.
Jel zna neko zbog cega su zrna soje ovako naborana,smezurana,kako to da izbegnem ?,jel mozda zbog vece vlage kod skidanja soje ?.
50cm red od reda,a ima negde uze a i sireCenim razmak u redu! Jos da si i medjuredni uskladio bio bi pravi
Od 2013 sejem na 50cmOnda si savladao gradivo! Ucinilo mi se da je 70cm.