Kad je sitno zrno bude tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Сетва соје са једном фенси сејалицом из xитлеровог доба![]()
Može lako da bude da je prevremeno sazrela tojest nije izradila do kraja zbog suše.Ove moje Save mi je otislo oko 80kg/ha ove godine,nzm bas tacno jer nismo merili dzakove sto smo dzakirali,ali je krupnije od semenske sto sam nabavio prosle godine,ostalo bilo 20-ak kg pa sam uporedio,a prosle godine sam trosio oko 70kg/ha semena.
Jel zna neko zbog cega su zrna soje ovako naborana,smezurana,kako to da izbegnem ?,jel mozda zbog vece vlage kod skidanja soje ?.
![]()
Da se to nije naboralo kad si mešao sa Nitraginom?Ove moje Save mi je otislo oko 80kg/ha ove godine,nzm bas tacno jer nismo merili dzakove sto smo dzakirali,ali je krupnije od semenske sto sam nabavio prosle godine,ostalo bilo 20-ak kg pa sam uporedio,a prosle godine sam trosio oko 70kg/ha semena.
Jel zna neko zbog cega su zrna soje ovako naborana,smezurana,kako to da izbegnem ?,jel mozda zbog vece vlage kod skidanja soje ?.
![]()
50cm red od reda,a ima negde uze a i sireCenim razmak u redu! Jos da si i medjuredni uskladio bio bi pravi![]()
Od 2013 sejem na 50cmOnda si savladao gradivo! Ucinilo mi se da je 70cm.![]()