Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozes sejati i rucno pod motiku,tako je moj deda nekad radio u basti i imao odlican sklopSlažem se, kod graha sam uvijek brojao, 1000 zrna je za istu sortu, ovisno od godine, variralo 420-480g, a to je velika razlika......
Pitao sam za tih 35kg,jer institut navodi 450 000 biljaka za maksimus, a to mi djeluje malo, imam nešto sjemena, možda i probam.....
Jel se ti bavis zemljoradnjom?Hektar ima 100 ari,jedan red soje na 50 cm ima 100/0,50 ima 20 kilometzara,potreban sklop za wendy je 450.ooo biljaka na hektarTo kad podelis 20.000/450.000 dobijemo razmak od 4,4 cm izmedju zrna
Ja merio T danas. Na 10 cm 12 stepeni, na 4 cm 14 stepeni. Sve je to odlično...Nece joj nista biti, osim bas ako njiva nepliva. Ovo sto je palo kise nije nista strasno, a T zemljista je sasvim ok za klijanje i nicanje.
Ne znaci da je to rasprava, vec samo sam pitao sta joj fali posejati je pocetkom Juna.Ne zelim da ulazim u rasprave ovog tipa. Svako nek radi kako misli da je najbolje.