sale ratar
Član
Na maji ploča sa 70 rupa može da seje i na 2cm, sejem na međuredni 50cm a razmak zrna varira od 4.4cm do 5.2cm.Kad sejem na međuredni 70cm onda ide od 3.3cm do 4.4cm
A da nije najgušće 3cm sa 70 rupa.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na maji ploča sa 70 rupa može da seje i na 2cm, sejem na međuredni 50cm a razmak zrna varira od 4.4cm do 5.2cm.Kad sejem na međuredni 70cm onda ide od 3.3cm do 4.4cm
Kod nas ima onih koji ne mesaju nitragin vec seju tako direktno.
Jel mesate vi sa nitraginom?
Ja sam mesaoKod nas ima onih koji ne mesaju nitragin vec seju tako direktno.
Jel mesate vi sa nitraginom?
Na parcelama gde se seje soja u monokulturi ili svake druge godine nema potrebe za tretiranjem semena nitraginom,kvrzicne bakterije su na tim parcelama prisutne u zemljistu,tako da su u toku vegetacije soje prisutne na korenu soje,vsceci azotofiksaciju.Ima li gde ste uporedili prinose, ili sejete soju u monokulturi?
U lakatKvržice ima i soja koja je posejana na nevinu zemlju bez upotrebe nitragina.
Cemu sluzi,tj za koje "kvrzice"?Te kvržice koren ima svakako pitanje je da li su one aktivne i žive e zato služi nitragine
A da nije najgušće 3cm sa 70 rupa.?
Cemu sluzi,tj za koje "kvrzice"?
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
HemijaA šta je bilo u splitu?
Ja sam radio svu pripremu ove godine i malo setve,na zamenu samo,a deran je samo sejao,na ovim njivama nisam ni bio na setviKo je ovo posejo? Lično ti, deran ,ili neko treći ? Dobra priprema je čudo za pravac u setvi ,al ko god da je majstor je...