Dulkaarpad
Član
Ako moze, ja bih uradio svakako. Mislim ako moze traktor da udje u soju, da ne lomi, ne gazi, i spartac ne kida list soje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cime ti spartas kada je ulaganje 30 €?
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Nema veze,u Mačvi su usluge malo skuplje nego u Sremu.Nisam siguran kako se kreću cene u Banatu?(Špartanje 3 a sa veštakom 4,sejanje 4,kombajniranje 12,tanjiranje 6 a dva prohoda 9 hilj./ha)Da imam svoj špartač išao bih i tri puta u špartanje,mislim da je to relativno jeftina operacija a da puno može da pomogne usevu.Još ko živi od toga...Ujeo sam se za tastaturu,kad poslao post onda sam skontao o cemu se radi, izvinjavam se na brzim prstima.
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Nema veze,u Mačvi su usluge malo skuplje nego u Sremu.Nisam siguran kako se kreću cene u Banatu?(Špartanje 3 a sa veštakom 4,sejanje 4,kombajniranje 12,tanjiranje 6 a dva prohoda 9 hilj./ha)Da imam svoj špartač išao bih i tri puta u špartanje,mislim da je to relativno jeftina operacija a da puno može da pomogne usevu.Još ko živi od toga...
Isplati lise prskati soju borom u fazi cvetanja ima li ko iskustva.
Ja ću sutra napraviti ogled imam tablu od dva jutra jedno ću da poprskam pa ću videti efekat. Dok ne probaš ne znašDobro pitanje ali izgleda da nema niko iskustava sa tim
Koje tacno sredstvo, znam da pomoinju da se bor koristi u vocarstvu ali nisam nikad radio sa timJa ću sutra napraviti ogled imam tablu od dva jutra jedno ću da poprskam pa ću videti efekat. Dok ne probaš ne znaš
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока