danger
Član
E zato treba tarabu prvo prstom nadraziti da se vidi jel............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Snaći će se nekako samo da ne krene da liže tarabu bez prethodne provere da mu ne pripadne zlo.
Pulsar deluje na palamiduPisalo i na tarabi pa oder'o čovek jezik. Neki su ubeđeni da Pulsar nosi palamidu kao od šale jer su im tako rekli kada su tražili efikasno sredstvo.
Herbicidi za uskolisne korove se u soji nemešaju sa herbicidima za širokolisne korove,kao prvo,nepoklapa im se vreme primene (po meni),jer dok sav rizomski sirak izađe,za širokolisno je lek samo total
Milane,šta prskaš Galbenonom,koje korove imaš,u kojoj veličini?
Koliko znam pulsar na rizomski sirak deluje samo depresivno i nepiše da uništava rizomski sirak u punoj dozi a palamidu i poponac duže vreme boluju samo što niko ne koristi punu dozu pulsara (zbog cene) pa se i nevidi pravo dejstvo preparata, dobar je u kombinaciji sa bentazonima za palamidu i poponac ali ni to nije konačno rešenje, dobro je da postoji takav preparat.
Sutra bi trebalo da prskam neke parcele pod sojom koje su posejane 20 Aprila. Soja je sad u fazi druge troliske. Prskano je sa 250 gr Dankora po kj (kise jedan put oko 3 l/m2 i drugi put oko 11 l/m2) i sad ima po neki cicak i tatule, ali ono sranje od mutiranog stira na krajevima a siri se i po ostatku njive, u jako velikoj kolicini ga ima. Visina mu je sad od najveceg koji je od 1-2 cm do onog koji tek sad izlazi iz zemlje.
Sta sad i koju dozu i dali ici u split aplikaciji? Dali da koristim prvi put 0.4 l/kj Pivota + (samo) 1.5 l/kj Bentamarka + 5 gr/kj Simfonija a drugi put jos 5 gr/kj Simfonija + 1.5 l/kj Bentamarka ili piciti 0.4 l/kj Pivota + 2.5 l/kj Bentamarka? Pa posle ako ne crkne videcu sta jos i koliko jos Bentazona!
Pitanje je vise upuceno ljudima koji imaju vise iskustva, narocito sa mutiranim stirom ili ambrozijom u soji!!!
- - - - - - - - - -
Sale imam parcele gde ima Palamide zapravo u Neomi suncokretu i prskano je Pulsarom u dozi od 0.8 l/kj pre 4 dana. Cekam, pa da vidim rezultat. Mada nesto nisam ubedjen da je Pulsar moze skinuti. Verovatno cu slikati kad budem isao na spartanje.
To mu dodje ako se ne varam 20% od preporucenog maksimuma, i meni su rekli da pojacam malo dozu sto definitivno moram jer na parceli ima dosta rizomskog sirka.Tako su mi i rekli na 2,5 k.j. da sipam 2,5 l kletox-a