dragan.kovacev
Član
Bas tako zdravo krupna, knap 32 vrste na pravu duz! Bas se ne vidi na slici al polutki ima jako puno pa nisam hteo redji sklop.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lep taj prosek od 2.5t/ha u susi,odlican prinos za susu.Ajde de, kad udari susa ove godine, pa prosek bude 2.5t/ha, sledece ce svi da preseju zita, i tako u krug. Na temu... Zavrseno 4ha Save, 105kg/ha, 50 cm. Tri dana u zemlji i rekao bih da joj kisa nece biti presudna za nicanje. No, videcemo.
Danas natenane porodicno zavrsena setva za ovu godinu. Da napomenem da ove godine uopste nisam kacio setvospremac. Zatvaranje zimske brazde a posle pretsetvena priprema uradjena sa poluteskom drljacom, sobzirom na suvo vreme zadovoljan sam sa sacuvanom vlagom.
OTE]
Samo da nadovezem za cuvanje vlage, to je odlicna stvar, ove godine bi bila još bolja varjanta teška drljaca samo jedan prohod, video sam u Futoškom ataru kako je jedan Futožan odradio samo jedan prohod sa teškom Tupanjcovom drljacom, odlicno odradio, a vlaga maksimalno sacuvana,
@sitard
jer to podzemna voda?
Idem i ja sutra tako nešto slicno da spremam
Bez zalivanja?Može do jula, ako zalivas.
Zna soja da rodi i 250kg/haAjde de, kad udari susa ove godine, pa prosek bude 2.5t/ha, sledece ce svi da preseju zita, i tako u krug. Na temu... Zavrseno 4ha Save, 105kg/ha, 50 cm. Tri dana u zemlji i rekao bih da joj kisa nece biti presudna za nicanje. No, videcemo.