talianu
Član
Svrati kod mene,imam džak dva za tebe u planu je od ponedeljka da se selektira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svrati kod mene,imam džak dva za tebe u planu je od ponedeljka da se selektira.
Interesuje me kakva je po vama soja NS Fantazy? kako se pokazala? hteo sam da uzmem angelu za probu ali ,agronom u obliznjoj apoteci mi rekao da ta sorta ne valja i da radije uzmem fantazy ili maximus,sta preporucujete?
Znam da menja a koji je paritet to ne znam.Pitanje za Becejce ili ako neko zna. Da li Sojaprotein menja soju za sojinu sacmu i u kom paritetu?
Ja verujem da će biti povećane površine pod sojom, jer mnogi koji su radili za senćansku šećeranu odustaju od repe, jer još lanska nije isplaćena, a ne daju repromaterijal na lanski dug, nego paor mora da se zaduži po novom ugovoru, pod kamatu.... A njive nečim treba zasejati, pa pošto je soja lane dobro rodila, mislim da će se mnogi zaleteti na soju.
Zasto onih 5 nije niklo jel si ih otrpavao da vidis u cemu je problem?
Sojaprotein vise ne proizvodi sacmu nego je distribuira sa druge strane, i koliko sam upoznat u zadnjih nekoliko god. radi samo sa pravnim licima.Pitanje za Becejce ili ako neko zna. Da li Sojaprotein menja soju za sojinu sacmu i u kom paritetu?