MOMOSARIC
Član
jel se grinje mogu vidjeti okom ili mora povećalo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je sve od grinja. za lacarca odgovor
Nikola koliko joj daješ vode po kvadratu?
Kad je najbitnije da se soja zaliva i dali treba da se natopi ili da se zaliva sa manjim kolicinama vode.
Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока
Ne gresi nosio sam list kod jedne zastitarke i pod mikroskopom se lepo vidi ta gamadija grinje idem veceras da prskam pa sta se spasi spasi boze zdravlja soje ce bitiMislim da grešiš kolega ali no, nek bude kako ti kažeš, laćarac trebao si slikati parcelu.
Momo mogu se videti ako imaš dobar vid, okreneš list i videćeš kao sitne svetlobraon bubice koje se kreću po listu, kad se kreću tad ćeš ih videti pošto se stapaju sa listom.
Danger prskaš taj zaraženi deo i oko njega 20-30m.
Jesam danas na jednoj,nemoj me drzati za rec ali oko 50 +-5.
Kog datuma si sejao ovu SAVU?Jedini nopliz je baabo koji to ne bi prskao ako je bolesna.
Stakeru nije cela biljka mogla da stane u kadar,na slici se je slikana u redu imas 2 slike de sam stavio saku i nisam je pomerao da bih uradio 2 slike jednu od korena do sake i druga od sake do vrha.
Komsijin Gorstak jos uvek cveta i ima bas dosta cveta u samom vrhu biljke.