Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesteda,sad je sejana žitnom u obrađeno,jer je bila malo neravna njivaJel tu bio lane "no-tili-no soja"?
Građevinsko zemljište,ima struju,vodu,i na prodaju jeSta si ga ogradio?Zbog zeceva
neko je ovde rekao moždaslobapatrola,da je najbolja agrotehnika kiša
Komšija Aco od kad računate zemlju u jutrima
Jel da bi imali više
mi još uvek verujemo u Austrougarsku i njihove merne jediniceMa ja to ovim kolegama Bačvanima i ostalim kažem u jutrima radi lakšeg poređenj.Kod nas se samo govori u ha.Zbog toga i ovde često bude zabune,koliko vidim,jer ko nije stavio oznaku odmah kreću pitanja na koju je površinu mislio.Šta se može kad su neki bili po Marijom a neki ne, pa sad stalno dolazi do zabune.Dobri su ovi naši forumaši iz ravnice,nedam ja njih nizašta.
Ma ja to ovim kolegama Bačvanima i ostalim kažem u jutrima radi lakšeg poređenj.Kod nas se samo govori u ha.Zbog toga i ovde često bude zabune,koliko vidim,jer ko nije stavio oznaku odmah kreću pitanja na koju je površinu mislio.Šta se može kad su neki bili po Marijom a neki ne, pa sad stalno dolazi do zabune.Dobri su ovi naši forumaši iz ravnice,nedam ja njih nizašta.
Ako znas gde je vulkanizer Vulin e pa tu ja zivim...To je od komsije zelenasa kucaJel to na trećoj slici Beli Dvor ?
Mafijasa koji daje pare na kamatuKakvog zelenaša , jel neki ekolog ?
Ja sam na jesen tretirao njivu totalnim herbicidom, pa onda pre oranja bacio oko 1,5-2kg MAP-a po aru 12:52 i posejao soju zitnom sejalicom. Evo kako sada izgleda. Iskreno, nisam bas zadovoljan (a i kako da budem kada pogledam vasu kako izgleda ). Jel je ova boja sada normalna za nju u ovom uzrastu? Hoce li tek kasnije da dobije tamno zelenu boju?Jos uvek tvrdim!
Tretiranje semena i folijarna prihrana, juce sumpor danas bor sutra nesto drugo... Izmisljotine nevidjene i pljacka cista!!! Ko naseda naseo je! Soji bacajte MAP-a u jesen pod brazdom, potrudite se da pospremite predsetveni sloj idealno da bi imali odlicno nicanje i molite Boga da sto vise kise dobije i to vam je uslov za odlican prinos