talianu
Član
Sej da imaš preporučen sklop ja na onu tabelu dodam 10% više i sejem .A sa kilogramima sam se zadnji put opterećivao kada sam sejao žitnom sejalicom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nikako,ovo je plemenito seme.Menjaj kilu za kilu sa nekim ko ima sitnije seme.![]()
Koliko je dugačka vrsta?35kg na 22 vrste
imam ja od ove godine poslao sam ti poruku na ppZnate li gdje ima kod vas da se kupi neki inokulant -bakterija posebno , ovde nema nigdje ? BG ili NS i okolina , koja je cijena ? Ima li neko viška od ove godine da proda? Jel ima neki osim NS instituta da se kupi?
Jel 3 ili 3,5 to je već sve dobro i možemo da tražimo dlaku u jajima do mile volje,neverujem da je iko probavao i ovako i onako pa da je i tako posle skidao pa da zna koji rodniji(bolji)sklop.Mani matematiku mislio sam na praksu
Matematika kaze za balkan 450000 to je oko 3cm, a vecina ga seje na 3,3-3,5cm
Pa recimo Trijumf 400000 a to je malo, koliko sam procitao ovde na forumu da se on ne grana pa treba malo gusci sklop od 3,5cm
Nema veze, stavicu ga sutra na 3,3cm. a dukat na 3.