talianu
Član
Sej da imaš preporučen sklop ja na onu tabelu dodam 10% više i sejem .A sa kilogramima sam se zadnji put opterećivao kada sam sejao žitnom sejalicom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nikako,ovo je plemenito seme.Menjaj kilu za kilu sa nekim ko ima sitnije seme.
Koliko je dugačka vrsta?35kg na 22 vrste
imam ja od ove godine poslao sam ti poruku na ppZnate li gdje ima kod vas da se kupi neki inokulant -bakterija posebno , ovde nema nigdje ? BG ili NS i okolina , koja je cijena ? Ima li neko viška od ove godine da proda? Jel ima neki osim NS instituta da se kupi?
Jel 3 ili 3,5 to je već sve dobro i možemo da tražimo dlaku u jajima do mile volje,neverujem da je iko probavao i ovako i onako pa da je i tako posle skidao pa da zna koji rodniji(bolji)sklop.Mani matematiku mislio sam na praksu
Matematika kaze za balkan 450000 to je oko 3cm, a vecina ga seje na 3,3-3,5cm
Pa recimo Trijumf 400000 a to je malo, koliko sam procitao ovde na forumu da se on ne grana pa treba malo gusci sklop od 3,5cm
Nema veze, stavicu ga sutra na 3,3cm. a dukat na 3.