paorpaor
Član
Naliva dokle god je stabljika ziva i ima vlage. Lisce moze da opada i da pozuti, a ona i dalje naliva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oće li i preliti možda,kao kad se kuva mleko,pa nadolazi,nadolazi,...pa iskipi,... i ode mas' u propas'![]()
Znaci kad ovrsem da je ostavim u prikolicu i poprskam nekim losionom za rast. Ima da nabrekne ko zadusnji ustipakKod mene se desilo da sam ovrsio jednu parcelu od 1kj i doneo u bunkeru kuci,mrzelo me odmah da iskipujem i kad ja sutra otvorio bunker a ono soje mnogo vise nego sto sam doneo.......
naravoucenije.....soja naliva cak i kad je ovrsena ako niste znali.......................![]()
Ti si nekad pisao relativno normalne postove,sta se sa tobom u medjuvremenu desilo?Kod mene se desilo da sam ovrsio jednu parcelu od 1kj i doneo u bunkeru kuci,mrzelo me odmah da iskipujem i kad ja sutra otvorio bunker a ono soje mnogo vise nego sto sam doneo.......
naravoucenije.....soja naliva cak i kad je ovrsena ako niste znali.......................![]()
Pelcovao se![]()
Ništa ljudi nedirajte sve to ide lepo prirodnim putem zrenje, padala kiša nepadala njoj je vreme da zri.
Ti si nekad pisao relativno normalne postove,sta se sa tobom u medjuvremenu desilo?
gorštak,ipak ćeda sazri pre nove godine
![]()