paorpaor
Član
Naliva dokle god je stabljika ziva i ima vlage. Lisce moze da opada i da pozuti, a ona i dalje naliva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oće li i preliti možda,kao kad se kuva mleko,pa nadolazi,nadolazi,...pa iskipi,... i ode mas' u propas'
Znaci kad ovrsem da je ostavim u prikolicu i poprskam nekim losionom za rast. Ima da nabrekne ko zadusnji ustipakKod mene se desilo da sam ovrsio jednu parcelu od 1kj i doneo u bunkeru kuci,mrzelo me odmah da iskipujem i kad ja sutra otvorio bunker a ono soje mnogo vise nego sto sam doneo.......
naravoucenije.....soja naliva cak i kad je ovrsena ako niste znali.......................
Ti si nekad pisao relativno normalne postove,sta se sa tobom u medjuvremenu desilo?Kod mene se desilo da sam ovrsio jednu parcelu od 1kj i doneo u bunkeru kuci,mrzelo me odmah da iskipujem i kad ja sutra otvorio bunker a ono soje mnogo vise nego sto sam doneo.......
naravoucenije.....soja naliva cak i kad je ovrsena ako niste znali.......................
Pelcovao se
Ništa ljudi nedirajte sve to ide lepo prirodnim putem zrenje, padala kiša nepadala njoj je vreme da zri.
Ti si nekad pisao relativno normalne postove,sta se sa tobom u medjuvremenu desilo?
gorštak,ipak ćeda sazri pre nove godine