Razbacaj pre setvospremiranja, ili uštedi sebi trud pa idi bez đubriva. Rezultati će biti gotovo isti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi imam par pitanja ako moze neko da mi odgovori:
Jeste merili klijavost sorte Rubin ?
Ako je medjuredni razmak 70cm,koliki treba da je razmak izmedju biljaka da bih posejao npr 40kg/kj,50kg/kj,soja koja ce biti sejana je Sava,Rubin,Balkan,Trijumf...
Koji je optimalni razmak izmedju zrna biljke ako je baceno 150kg/ha 9/15/15 i 50kg/ha SAN-a ?
Za rane sorte zrenja 0 grupa preporucuje se 4cm za srednje stasne 4.5 - 5cm i za kasne od 5 do 5.5 time se postize oko 500000 biljaka od 400000 - 450000 za srednje a350000 do 400000 biljaka sa kasne potrebno je znati klijavost i dodati onoliko posto koliko fali od 100% pozdrav deda Perosejem sutra valjevku i trijumf na 50.pitanje ako 2.grupa zrenja sto je trijunf ide 4cm do 4,5sm i to bude oko450000 biljaka,koliki razmak treba da bude za valjevku iz 0 grupe zrenja a da ide priblizno 500000 biljaka. sad sam zavrsio sa nitraginom,za vezivanje koristio sam slavol 1dl na 25 kg
Mozes da prskaš Acetolorom, ali muhariku u soji mozes i kasnije lako suzbitiSuju sam posejao 3. aprila mogu jos da prskam sa nekim sredstvom pre nicanje , ako jos moze sta preporucujete njiva je nije opasno zakorovjen vecinom muhariku ocekujem