mladen87
Član
malopre zvao institut,rasprodat sav rubin,trijumf i sava!jel ima negde da se kupi seme trijumf ili rubin,treba mi 50kg da uhvatm seme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako i nadjes to ce biti po zadrugama 2 reprodukcija samo upakovano u NS vrece.
Zemlja je hladna.Ja za jedno mesec dana ,loša iskustva sa rano posejanom sojom.Da li je neko počeo setvu soje? Ja planiram sledeći vikend, ako vreme ostane ovaka...
ja planiram i soju i kukuruz sredinom one tamo nedelje 25.-26.jer najavljuju temperature do 1.aprila oko 18 stepeni a početak aprila u najavi su i neke veće kiše,ali otom potom.Konačnu odluku ću doneti sledeći vikend.Da li je neko počeo setvu soje? Ja planiram sledeći vikend, ako vreme ostane ovaka...
Ja sam proveravo klijavost semena soje gorštak , ostavljeno od prošle godine i iselektrirana 98% je niklaDanas mi jedan prijatelj priča da jedan od jačih poljoprivrednika u selu radio analizu klijavosti soje koju je sam ostavio za seme (sava i vojvođanka) i analiza mu kaže da sava ima lošu klijavost i da nije za setvu a vojvođanka je uredu.Ja moju sutra stavljam na analizu da nebi bilo presevanja.Preporučio bi svima koji su ostavili svoje seme da ga provere dok ima vremena.