paorpaor
Član
33 jutra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Kodnas je ove godine rod uglavnom 700-1000 kg/kj! I gde je tu racunica?
nisam hteo da stavljam moj rezultat al kad videh ovo,imao sam lanu bez ikakvih djubriva kisa sto je dobila to je bila ona u zetvi a rezultat svega je 12,5 dzaka na 50 ari.nikad losiji prinos odkad sejem sojumityoo je napisao(la):Ja sam isto tu negde u tom cenovniku samo sto je meni rodilo 1350kg/kj, ali ovde severnije je bilo manje i kise i sa ovim prinosom sam jedan od boljih! Kodnas je ove godine rod uglavnom 700-1000 kg/kj! I gde je tu racunica?
nebojsa je napisao(la):@ cicimoric
A gde su tu troškovi oranja, pripreme, prskanja, eventualno špartanje, žetva, prevoz... Da si platio sve ovo nema te nigde, ostane ti slama pa možeš da se greješ zimus. Ako si sve sam radio opet imaš bar troškove goriva. Amortizaciju da ne spominjemo. Znači ti si sa dobrim prinosom na granici rentabilnosti.
Andrej je napisao(la):A amortizacija?Ti si racunao samo gorivo......A servis na traktorima,popravka i odrzavane mehanizacije......Jel ti to sa neba pada
Jugos je napisao(la):Ako ste pravi paori onda mora da ste dobili i subvencije,zar ne