Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reci sta da ti prevedem to mi je maternji jezik tako da nije nikakav problem za prevod ,sve sto saznas od speditera objavi nam jer ja znam kako je islo pre 10 godina kad sam ja svog kombajna uvezo ali me sada zbog traktora interesujeFarmer II je napisao(la):Ja ne znam nikog ko govori mađarski pa da nam prevede neku reč sa onog sajtaA nije strašno ni da se to obiđe, ko ima zeleni karton i crveni pasoš , ko ja što nemam
Ovih dana ću da zovnem nekog špeditera da se raspitam šta, gde, kako. Koliko se sećam plaća se 20 % carina + na to 18% pdv + prevoz....najviše bode oči što se onih dvajes posto plaća na cenu iz kataloga(procena vrednosti), a ne na cenu iz ugovora
![]()
pa mi tako kazemo, to je kad ide na svojim tockovima normalno se vozi 20-30 ili 40 km/hpanonstib je napisao(la):Gospodo jedno pitanje ako može.Molio bih vas da mi objasnite kako se kombajn ili traktor tera na naogama?![]()
kao fred kremenkopanonstib je napisao(la):Gospodo jedno pitanje ako može.Molio bih vas da mi objasnite kako se kombajn ili traktor tera na naogama?![]()
Naglasen povracaj PDV-a..koliko je meni poznato...ivan610988 je napisao(la):Kako to da su svi ostali traktori uglavnom skupi. Neki cak i skuplji nego kod nas. Primetio sam da kod nekih stoji napomena inkl.MwSt./Verm. a kod nekih exkl. Sta to znaci? Neki porez ili? Ovaj je konkretno recimo jeftin jer je iskljuceno to. A neki kod koga pise incl. je dosta suplji...