Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
traktorska mafija je postojala jos sedamdesetih kako sam ja cuo za drumsku neznam,a na oglas mozes da se odazoves zelim ti puno srece pa posleblacky je napisao(la):u oglasima sam negde naleteo na ovakve informacije. Pazi sad, i traktorska mafija....to mora da je ogranak drumske mafije koji deluje po selima
po meni od svih ovih sto si naveo ja bi se odlicio za rakovicu, kao sto bubu kaze ZF menjac, motor bi stavio MB om352a, to je odlicna kombinacija za malo samo da napomenem da kod rakovice je jako mali anšlag tockovaMims je napisao(la):Jedna tema čisto za razmišljanje:
šta je po vama najbolja investicija za traktor preko 130 ks, polovan za oranje, tanjiranje i sl.
IMT 5136, 5170
Torpedo RX 170
Rakovica 135
Zetor - Ursus od 160 ks
Volvo 814
Možda nešto slično, cene su im da kažemo okvirno približne oko 10 000e + - 2000e
Ja sam ga dobio sticajem okolnosti citam na netu kazu da je dobar e sad vreme ce pokazatizorancile je napisao(la):Koristili smo mi, imali smo malo veću bocu, nisam siguran koji je broj bio. Može da se koristi i za zaptivanje. Dobar jeste, ali je sad jako skup. Imaš slična sredstva a daleko jeftinija, na primer od firme Arbro ili sličnih koji proizvode autokozmetiku.
Samo pazi dali je predviđen za rastavljanje ili ne, ima dve vrste...ima ga i wurth.grunt je napisao(la):ljudi dali je neko radio sa ovim sredstvom,koristi se za mazanje brezona ili navoja da nebi doslo do odpustanja,matice plave je boje,to su mi preporucili neki ljudi koji rade kod cubike u novom sadu imali neko iskustva sa tim stvarima?