Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Značili komšija to da Mas Land ide na tržište ili imaš potrebe i za ovim a slična konjaža???Valjda nece, al bolje se raspitat da znam za svaki slucaj. Hvala ti kolega.
E sad me jos interesuje kako su se pokazali ovi Agrotroni da li imaju kakvih mana?
Manja potraznja, nego kod vas.Ima li neki razlog zasto su traktoru na PIK.ba jeftini 3-5.000evra nego kod nas u srbiji, a i veca je ponuda? Npr. ovaj Agroton je kod nas u srbiji 19-20.000evra bez utovarivaca, a ovaj utovarivac http://www.pik.ba/artikal/7341515/de...r-agrotron-90/ vredi sigurno 2500-3000 evra.
Proveri sistem za gorivo, filtere, meni se nešto slično dešavalo na 533, s tim što mi je problem tada bila voda u gorivu.Pozdrav,interesuje me u cemu je problem na mom 539,npr sad sam kacio prikolicu za stajnjak i po ravnom ukljucim kardan i vozim prvom brzom na 16oo obrtaja nekih 100m i on izgubi gas,ja stisnem kvacilo i on kasljuca i ugasi se.Unapred hvala
Kad se ugasi kad izgubi gas,bude puna casica nafte,za upalim bez problema opet,dodam gas on radi normalno,samo osjetim i ovako na ler gasu nekakoo mi nepravilan rad,sve nekako stekce,nema onaj uskladjen rad,traktor je 85 godiste,nikad nije BOSH pumpa dirana,dizne,ventili nikad stelovani,sta mislite bil to trebalo sad malo remontovati,nastelovati i doraditi.Pozdrav,hvala na odgovoruKao što ti je BOKIBOLE savjetovao provjeri kompletan sistem napajanja goriva , naravno da je moguć kvar i na AC pumpi. Mene je dugo zezala baš ona ali nikako nisam mogao skontati jer se to dešavalo povremeno tj. nekad dva puta jednom danu a nekad mjesec dana mir. Problem je bio u pohabanoj klapni na ulaznom nepovratnom ventilu, pa kad se ta klapna pomaknula pumpa je vračala natrag gorivo u rezervar. Ako je neki drugi problem na njoj (poderana poluga ili čivija na njoj, puknuće zakačke na poluzi itd.) on se može lako provjeriti ručno za razliku od ovog problema koji je bio kod mene. Provjeri i ono sito u rezervaru (većinom se na njega zaboravi) jer ako je poderano isto može zezati kao i ovaj ventil (tj. da traktor povremeno radi dobro a povremeno zeza), Nisi napisao da li je u čašici bilo goriva ili je bila prazna.