Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragan18 je napisao(la):imas temu ulja i maziva
http://poljoinfo.com/tehnicke-i-ostale-diskusije-o-traktorima/ulja-i-maziva!/
tako je~Kiki~ je napisao(la):Jedan moto-čas je 1h rada motora na 1.600 o/min odnosno 96.000 obrtaja .
zavisi od čvrstoće konstrukcije i prednje hidraulike u principu mogu.Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Dali raonici sto lice na raonike za sneg a kace se napred na traktore mogu da sluze i za rasturanje kamena,ravnjanje zemlje ili samo za sneg ?
To brate. I ja bi uzo zeku, da ne objašnjavam sad zašto, jednostavno to je jače od menemityoo je napisao(la):Kad bas pitas.....Proximu! Sto no rece:"Kad kazem traktor mislim Zetor"
Da mogu da biram uzeo bih nešto duplo jače pa makar i IMTSumadinac-Gruzanin je napisao(la):Da mozete da birate sta bi uzeli ? John Deere 5620, Claas Axos 310 , Case jx 70 , Zetor Proxima 75 ,New Holland T5O3O , IMT 2070 , IMT 577
Ja sam rekao sta bih uzeo da mogu da biram od ponudjenog a ne sta bi uzeo da biram sta mi se svidja....(najverovatnije nekog MF od oko 200-250 ks)MONTOYA je napisao(la):Da mogu da biram uzeo bih nešto duplo jače pa makar i IMTSumadinac-Gruzanin je napisao(la):Da mozete da birate sta bi uzeli ? John Deere 5620, Claas Axos 310 , Case jx 70 , Zetor Proxima 75 ,New Holland T5O3O , IMT 2070 , IMT 577