jeste neunistiv i najmanje trosi onaj u garazi a sve ostalo je diskutabilno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisan siguran da razumem...Spajki je napisao(la):Jaka mi kolekcija kad mi okrenu par hiljada sati godisnje...
Siriti trag tockova i nema nekog opravdanog razloga... Staviti sire pneumatike je vec druga stvar jer je i moj ursus u teskim zemljistima pokazao da mu nije svejedno... Sa gumom 18.4 i 5 tona mase je pokazivao po tragu tocka da sabija zemlju ispod gume... Nije slajfao ali je bilo ocigledno po tragu da tocak proklizava i da pravi oslonac za svaku ripnu...Tu bi rus vec stao gde sam ja radio ove jeseni!Dragan18 je napisao(la):posto plug hvata veliki zahvat sigurno su rasirene zadnje gume . e sad dal je budzen motor ili sl. to zna samo ovaj sto je snimao
Nerazumem??Dragan18 je napisao(la):mozda da ceo sistem ne bi tezio ka oranom....
mani se ti ursusa i dajca,idi ti beri onaj kukuruz na pesku!gagi je napisao(la):ne bi komso da se niko neuvredi ali ni jedan ursus dajc zetor imt itd nemoze da ore ko multika ima samo rotacije da vire kada ih obidje u oranju ako stignu da ih upale
mityoo je napisao(la):Nerazumem??Dragan18 je napisao(la):mozda da ceo sistem ne bi tezio ka oranom....
Pa to se ne podesava tockovima, nego se steluje na plugu...Dragan18 je napisao(la):mityoo je napisao(la):Nerazumem??Dragan18 je napisao(la):mozda da ceo sistem ne bi tezio ka oranom....
da plug ne bi tezio ka oranom zemljistu ....mozda je zato rasirio tockove...