Što 'no rek'o godra u Žikinoj dinastiji "Sokoćalo"Dragan18 je napisao(la):kako ce se zvati ta nova tvorevina IMT-IMR i jos kad im na sve to dodas MTZ jer je i MTZ zainteresovan da sklapa traktore u IMR-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što 'no rek'o godra u Žikinoj dinastiji "Sokoćalo"Dragan18 je napisao(la):kako ce se zvati ta nova tvorevina IMT-IMR i jos kad im na sve to dodas MTZ jer je i MTZ zainteresovan da sklapa traktore u IMR-u
adut v iz utrinaSumadinac-Gruzanin je napisao(la):Ne znam da li je za ovu temu, da li neko u Srbiji proizvodi prednje traktorske utovarivace osim imta
Gledao sam njihov utovarivač pre 2 god.Ovaj ne liči sem kašike što je tada koštalo ~500e ,komplet blizu 4000eLala iz Banata je napisao(la):Kiraj, znas li mozda okvirno koliko taj kosta?
Mislim da je placen pre 3 godine oko 3500 e .Ima kasiku i siljak za utovar robala.Ako se setim pitacu suraka za tacnu cenu.Znam da je terao rusa u Utrine da ga tamo montiraju.Lala iz Banata je napisao(la):Kiraj, znas li mozda okvirno koliko taj kosta?
Deni je napisao(la):Imam još svežije podatke o prodaji traktora u mađarskoj:1 John Deere 507 kom
2 New Holland 415 kom
3 Fendt 208 kom
4 Case 189 kom
5 Landini 165 kom
a evo i kombajna 1 Claas 247 kom
2 John Deere 121kom
3 New Holland 112 kom
njima lakše do nove mehanizacije jer imaju podsticaj države i EU -je
Znači da kod nas teško do nove meh bez podsticaja,
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):koji je bolji Steyr , New Holland ili John Deere u rangu snage od 55 do 75 KS
čovek je upravu! Za taj tip prepiske imate temu:Bećarina pusta je napisao(la):Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):koji je bolji Steyr , New Holland ili John Deere u rangu snage od 55 do 75 KS
Kakva ti pitanja postavljaš? Kao u vrtiću. Takva pitanja bi ja sankcionirao da sam na adminovom mjestu. Svako malo jel bolji ovaj jel bolji onaj... Napiši za što ti treba, koje priključke bi koristio, rang 55-75 ks nepostoji jer su to dva ranga, jel pucaš na polovni il novi, 2WD ili 4WD...
Malo ozbiljnosti na forumu nije na odmet.
Imas pravo da pitas kome se ne svidja ne mora da odgovaraSumadinac-Gruzanin je napisao(la):Izvinjenje svima , vidim da sam preterao s glupim pitanjima. Ali to su bila samo pitanje bez namere sa se svadjam s bilo s kim.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Izvinjenje svima , vidim da sam preterao s glupim pitanjima. Ali to su bila samo pitanje bez namere sa se svadjam s bilo s kim.
Fendt,Steyr...pa ostali!Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):koji je bolji Steyr , New Holland ili John Deere u rangu snage od 55 do 75 KS