Dragan18
Član
za 82 ks sasvim dovoljno 3 brazde 3x14" = 105 a vamo je 125 cm e jbg..... dok ne vidim ocima ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja nisam pobornik sporog oranja, osim gdje se baš mora polako jer drukčije samo pokida nešto, imam osjećaj da može još jednu brazdu vuć, al moraš sporo vuko 1 il 3 brazde isto ideš..North ARMY je napisao(la):on ide 3spora a moj ide 1brza,a ako cu ga ja maximalno opterecavati pa da ne moze uvek u zemlju kolko ja 'ocu onda to nije posao
North ARMY je napisao(la):sosara kao sto rekoh,ja nisam povlacio pitanje izneo sam cinjenice mog lokaliteta i to je to od mene
dragane al jbg nikad rus nece biti orac kao 904,tj kad ce rus vuci 5*10 kao micin
Onda ursusu 355 kaci plug 3x10" pa da vidis!MONTOYA je napisao(la):Ja sam rekao da 539 u oranju 20 cm ide isto kao 355 sa plugovima 755.20 a ne u dubokom oranju ili da je jači u šumi i sl.Kod nas 539 vuče 2x10 prvm brzom 25 cm i samo piči
Takve zemlje imama i ja! Nesmes orati brzo ako hoces da to bude oranje A tu je bitna tezina trakora jer u niskom stepenu prenosa imas snage! I za to zemljiste je tacno da traktor ne slajfa ili se propinje ili se gusi motor!North ARMY je napisao(la):on uvek 3 a ja uvek 1 i ja u prvoj vozim na 2/3gasa a za njega ne znam na koliko gasa ga tera
ovaj zadnji deo vuko 1 ili 3 isto ides nisam razumeo bas najbolje...??
Pa odvuce ga gde je lako oranje! A za teze oranje nema masu pa slajfaju tockovi! Jbg ursus 904 sa tegovima napred i nazad ima oko 5 tona!Rastislav je napisao(la):North ARMY je napisao(la):sosara kao sto rekoh,ja nisam povlacio pitanje izneo sam cinjenice mog lokaliteta i to je to od mene
dragane al jbg nikad rus nece biti orac kao 904,tj kad ce rus vuci 5*10 kao micin
Evo dokaz...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K6mgLH7-32E&feature=PlayList&p=EA5A6AE003A5C846&index=0&playnext=1[/youtube]
mityoo je napisao(la):Onda ursusu 355 kaci plug 3x10" pa da vidis!MONTOYA je napisao(la):Ja sam rekao da 539 u oranju 20 cm ide isto kao 355 sa plugovima 755.20 a ne u dubokom oranju ili da je jači u šumi i sl.Kod nas 539 vuče 2x10 prvm brzom 25 cm i samo piči