Dragan18
Član
za 82 ks sasvim dovoljno 3 brazde 3x14" = 105 a vamo je 125 cm e jbg..... dok ne vidim ocima ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

vuce i ujakov 560 2*17 konkretno 757 al mu nije svejedno on ide 3spora a moj ide 1brza,a ako cu ga ja maximalno opterecavati pa da ne moze uvek u zemlju kolko ja 'ocu onda to nije posaoi ja nisam pobornik sporog oranja, osim gdje se baš mora polako jer drukčije samo pokida nešto, imam osjećaj da može još jednu brazdu vuć, al moraš sporo vuko 1 il 3 brazde isto ideš..North ARMY je napisao(la):on ide 3spora a moj ide 1brza,a ako cu ga ja maximalno opterecavati pa da ne moze uvek u zemlju kolko ja 'ocu onda to nije posao
North ARMY je napisao(la):sosara kao sto rekoh,ja nisam povlacio pitanje izneo sam cinjenice mog lokaliteta i to je to od mene![]()
draganeal jbg nikad rus nece biti orac kao 904,tj kad ce rus vuci 5*10 kao micin
Onda ursusu 355 kaci plug 3x10" pa da vidis!MONTOYA je napisao(la):Ja sam rekao da 539 u oranju 20 cm ide isto kao 355 sa plugovima 755.20 a ne u dubokom oranju ili da je jači u šumi i sl.Kod nas 539 vuče 2x10 prvm brzom 25 cm i samo piči
Takve zemlje imama i ja! Nesmes orati brzo ako hoces da to bude oranje A tu je bitna tezina trakora jer u niskom stepenu prenosa imas snage! I za to zemljiste je tacno da traktor ne slajfa ili se propinje ili se gusi motor!North ARMY je napisao(la):on uvek 3 a ja uvek 1 i ja u prvoj vozim na 2/3gasa a za njega ne znam na koliko gasa ga tera
ovaj zadnji deo vuko 1 ili 3 isto ides nisam razumeo bas najbolje...??
Pa odvuce ga gde je lako oranje! A za teze oranje nema masu pa slajfaju tockovi! Jbg ursus 904 sa tegovima napred i nazad ima oko 5 tona!Rastislav je napisao(la):North ARMY je napisao(la):sosara kao sto rekoh,ja nisam povlacio pitanje izneo sam cinjenice mog lokaliteta i to je to od mene![]()
draganeal jbg nikad rus nece biti orac kao 904,tj kad ce rus vuci 5*10 kao micin
Evo dokaz...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K6mgLH7-32E&feature=PlayList&p=EA5A6AE003A5C846&index=0&playnext=1[/youtube]
mityoo je napisao(la):Onda ursusu 355 kaci plug 3x10" pa da vidis!MONTOYA je napisao(la):Ja sam rekao da 539 u oranju 20 cm ide isto kao 355 sa plugovima 755.20 a ne u dubokom oranju ili da je jači u šumi i sl.Kod nas 539 vuče 2x10 prvm brzom 25 cm i samo piči