Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Požuri, šuška se da nestaje kokica na tržištu ko i plazme!Da završim mužu, iskokam kokice pa da gledam finale teme.
Braćini dobri ste.
Ja kod zene narucio palacinke,ne izneverite me
A vec par dana me gleda sto se stalno smejem dok citam na telefonu...pomislila da sam poceo da se ku*vam.
Матићу, ти баш имаш добар тајминг да кажеш да имаш мужа.Da završim mužu, iskokam kokice pa da gledam finale teme.
Braćini dobri ste.
Sto bi onaj pandur u vratiće se rode rekao jel ti imaš neka sizofrena cepanja?Nadam se da ti je tata hidrauličar, idi kaži mu koliko treba pritiska za prazne poluge kad već ne veruješ slici.
Bože sačuvaj, uopšte se ne takmičim, samo čitam šta se piše kad već ti ne čitaš.
Zato mi malo i čudno što mene napadaš a ne @iceburn -a koji je izneo podatke.
Ne udaraš ni u @sasa22 ni u @BARBULA ni u @Petar97 .... Samo si se na mene nameračio.
Boga mi prošli post je mogao lako da se protumači pogrešnoMuža kravica, mlekanje.
Капирам, мужа си млекао - пао је "хендџоб", али немој да делиш своју интиму са нама.Muža kravica, mlekanje.
Mozda dzabe sve skidas, ja mislim da te zeza klip u ploci. On ako je ostecen propusta ulje i odmah problem.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Kako je rekao Balašević... O bogo blagi. Sve si rekao a ništa nisi rekao..... Što je najgore i dalje ništa ne ulazi pod taj tvoj mali plavi šeširić.... I mi smo tebi objasnili da traktor podiže oruđe ali ti i dalje tvrdiš da nema snage. Članu Bane si objasnio da kada je sve u redu oruđe mora ostati podignuto. Zašto kod iceburna ne ostaje podignuto? Zato što ga gubi..... Sva filozofija. Al šta vredi.... Ti i dalje ne odgovaraš na prosta pitanja, kao što je i ovo: Potreban pritisak za 2t je?????? Za prazne poluge si priznao da si odvalio, doduše koštalo nas dosta tipkanja al neka, bitno da si shvatio. Korak po korak.Sto bi onaj pandur u vratiće se rode rekao jel ti imaš neka sizofrena cepanja?
Druže bre pusti vise i prazne poluge i kejsa i sve ostale bajke za malu decu.
Objasnio sam ti u bar deset postova do sad.
Nema snage(reci vlasnika) ,pored ostalih problema koje ima.
Dva puta sam ti pokazao da si napao ti mene,ti si skočio na moj post a ne ja tvoj tako da ja nisam imao ni želju ni potrebu nikoga da napadam pa ni tebe a kamoli nekog drugog na forumu.
A opet ti ponavljam sto si ti probao da ispadnes veci majstor ili da me iz nekog tebi poznatog razloga ponizis pa nisi uspeo to bi opet bio tvoj problem.
Lična nezadovoljstva i koje kakve frustracije se ne leče na ovom forumu i na meni kao što sam ti vec rekao za to postoje stručna lica i ustanove,ja sam samo mehaničar i taj deo oko mehanike sam ti dovoljno detaljno objasnio a za ovaj drugi tvoj problem ces morati da potražis neko strucnije lice od mene.
Ajmo jedno po jedno..
Sent from my SM-S908B using Tapatalk