Slobodna diskusija o traktorima

većinom stajnjak i osoka...traktori sa farmi

Или је кориштен у комуналном сектору. На фарми једино се познаје на фелнама ако дохвати масна сода из дезинфекционе баријере. Ту скида фарбу.

Гледа ли неко када се неко тамо дохвати замене мотора на трактору?

Ја пре неку недељу набасао на типа који у свој стари "Фордић" решио да угради "мало већи" мотор и уз пажњу сам одгледао први део, а ево пре неки дан и други, с тим што ће бити барем још један "целовечерњи видео" док га не заврши. Мени су ти видео клипови били баш "интересантно штиво".

Ево оба досадашња видеа:

Са великим блоком оне са малим не воле. Има где су у фергусона убацивали перкинса као наш С46 и лепо то ради.

Пази само како ће да иде ово плаво тракторче које је имало око 70 коња, када добије мотор који, у зависности од вверзије, има од 185 до 240 коња. :osmeh:

I mene bi interesovalo ovako nešto. Ovaj 110m koja je njegova cena.? Ima li on elektro reverzer ili ne?

Mozes gledati i NH T5110s 52000+pdv isti traktor kao i Farmal M. Svi ovi su mi bili u uzem krugu pre 2-3 meseca ali ipak na kraju odlucili smo se za polovni Claas Arion 430 CIS, jer verujem da nijedan od ovih gore pomenuti ne bi mogli raditi sa kratkom tanjiracom od 3m i gruberom od 11 radnih tela, a nije nam trebao traktor koji ce pored setve raditi samo lakse poslove i transport.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel moguće da je ovaj case 110m jeftiniji NH t5.110s. Kolko ja vidim ovo su isti traktori .A uvek je bio case skuplji on NH.

Case FarmalM110 meni su trazili 55+pdv elektro reverzer, kompresor… mozda je kolega pogresno napisao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh