Slobodna diskusija o traktorima

A da li to onda utiče na jačinu kočenja jer mislim da kad se izluftira onda ima jači potisak nego kad ima vazduha

Kolege potreban mi je savet, vec par meseci gledam nesto novo da kupim traktor do 100 110ks, budzet mi je maks 40k, sta bi preporucili nesto malo da je kuturnije od imta, belarusa, ima li neki model koji vredi pogledati, svaki prodavac hvali svoje i sve sto se vise raspitujem, sve sam dalje kupovini...

Kolege potreban mi je savet, vec par meseci gledam nesto novo da kupim traktor do 100 110ks, budzet mi je maks 40k, sta bi preporucili nesto malo da je kuturnije od imta, belarusa, ima li neki model koji vredi pogledati, svaki prodavac hvali svoje i sve sto se vise raspitujem, sve sam dalje kupovini...
Možeš uzeti Hatat kao moj, A 110 sa rezervnim setom kvačila, rezervnim menjačem čisto da se nađe i sa 3 bureta hidrauličnog ulja čisto da imaš za dosipanje pošto curi gde stigne... Uklapaš se u budžet sigurno...

Možeš uzeti Hatat kao moj, A 110 sa rezervnim setom kvačila, rezervnim menjačem čisto da se nađe i sa 3 bureta hidrauličnog ulja čisto da imaš za dosipanje pošto curi gde stigne... Uklapaš se u budžet sigurno...
Taj je dobro opremljen za te paree 🤣🤣🤣
Basak od 110 mi je bio prvi pik, ali i on je bezobrazno skup, a ako bude opet losa godina i belarus ce mi biti pod znakom pitanja ...

Aj što su novi poskupeli ali opet kupis nov traktor, ali za lešine iz uvoza koje se cifre traže to je haos. Teške droge
Ma tek je to katastrofa, kupio covek u susednim mestu nekog dajca starog 92 godiste oko 100 ks za 17k, i godinu dana ga opravljao skrkao jos 5 6 hiljada u remontovsnje svega i svacega, ne bih se upustao u takve avanture...

I dalje je to upola manja cena nego za nov :)

Tesko da ces za 40k naci nov traktor sa kojim ces biti miran 10god, tj 5000 rc., pored toga za svaki veci traktor ti trebaju vece prikljucne masine, racunaj i to u cenu.

Ranije mi je bio zao sto nisam bio u mogucnosti da konkurisem na Prosperitati,pa da kupim nekog turskog,trebalo bi samo da sakupim onih 20% itd itd...ali...u dobrim sam odnosu s dvojicom mehanicara koji su u jako bliskom kontaktu sa jednom turskom markom...nebi da napisem konkretnije...i oni kako su opisali sta se sve dogadja tamo...mislim na popravke...laknulo mi je da nisam ni kupio....i nekako ne verujem da su ostale marke iz turske ili iz indije ili iz kine su kvalitetniji od njih...iz tog cenovnog ranga...a zapadni novi kostaju boga oca...ne mozes biti pametan...

kinezi se vec pokazali ima ih sa po 5...6000 sati bez diranja menjaca motora i lamele a stose tice turaka to tek treba dase pokaze koliko koji je izdrzljiv a sad su i dosta otisli gore tako da od 100ks tesko daje ispod 40.000 jedino kinezi i mtz

Nazad
Vrh