Poslacu ti na pp.Daj još neke informacije, tvoje mišljenje. Ovako deluje i uredan traktor i uredan domaćin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poslacu ti na pp.Daj još neke informacije, tvoje mišljenje. Ovako deluje i uredan traktor i uredan domaćin.
Zvao za Lincoln, cena od 8000 pa na gore.Lincoln 1147 dekalamit je odličan. Ne znam pošto je sad, pre par godina je bio oko 60ak e.
Kome god je potrebna neka informacija može slobodno da me pozove ili pošalje broj u poruci pa cu ja pozvati.Slobodno napiši ovde, možda je još nekom primamljiv taj traktor iz oglasa.
Pa kad ste imali kiše,cujem od naroda da je sva kiša otišla u S.Mihaljevce ,Uzeo bih ali mlađu seriju, ne tu.
Ta ,,k" serija bila u susednom selu,na otkupnom mestu,bio i na oglasima 42k evra trazio mislim,2016godiste e sad konjaza je bila 120ks+Jeste, evo ne znam šta ću sa novcima.
Elem te prve serije imaju dosta nedostataka pa nisam rad za to planinarenje.Mk3 ili K seriju gledam.
Koji je to K?Ta ,,k" serija bila u susednom selu,na otkupnom mestu,bio i na oglasima 42k evra trazio mislim,2016godiste e sad konjaza je bila 120ks+