milovan vrsac
Član
I ja imam problem na 1221,propusta prasinu na unutrasnji filter. A za njega nema u Mikronu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Где има тих филтера јел микрон?
Po dimenzijama mann-a najvise odgovara fleetguardDukej da li imas donaldson katalog ili kako vec, pokusavam naci c15 300 vazdusni filter za Armu, jer ove sto imam propustaju na sigurnosni (unuitrasnji) filter. c15 300 je Mann oznaka i ne mogu naci Donaldson adekvatan
Dukej da li imas donaldson katalog ili kako vec, pokusavam naci c15 300 vazdusni filter za Armu, jer ove sto imam propustaju na sigurnosni (unuitrasnji) filter. c15 300 je Mann oznaka i ne mogu naci Donaldson adekvatan
I ja imam problem na 1221,propusta prasinu na unutrasnji filter. A za njega nema u Mikronu
Mislim da si mi i ranije pisao za tu firmu.Mi
Milovane, Pertini Ns, ja sam zadovoljan sa istim... oko 6000 oba filtera!
Da li odgovara dužina tog Donaldson filtera.? On je dugačak 136mm, a originalno ide filter dužine 119mm. Ako odgovara, uzeo bih i ja za Rakovicu.Uzeo sam danas filtere za Rakovicu, ali u prodavnici su mi za uljni rekli da umesto P554403 ide P557780 (videli u kompu).
Na netu sam potražio razlike između ta dva filtera i sve je isto osim što je:
Relief Valve Setting: Bar 0.50 -0.70 ---- za P554403
Relief Valve Setting: Bar 1.30-1.60 ---- za P557780
Jel može neko od poznavalaca da objasni čemu služi taj ventil?
Ovaj ti nije dobar za rakovicu jer je dugačak i može da ga skrlja ona cev što drži prednji trap da ne ide napred nazad.Za ulje:
LI 9144/25 (Unico)
Trebalo bi da mogu, tamo gde i Donaldson filtere. Koliko vidim Powercore je deo Donaldsona.Ako vec menjas kuciste vidi da li mozes da nadjes Powercore.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk