To skoro ceo svet radi samo daju dobar akcenat na estetiku i eto zvučnih imena po lepim cenama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
577@ u tebe je traktor malo više sati natuko to se primjećuje po stanju na slikama i video klipovima.Samo traktor koji je malo radio i sređen top teško može uzeti 5000.To da nije neka razlika nemože me niko ubjediti razlika se primjeti.Ali kod nas svaki cigo svoga konja hvali.Ja bi prihvatio dati 560 u zamjenu za 565 odma iako moj traktor nema puno radnih sati.Snaga od 5 ks u nekim situacijama puno znači.Svaki motor ako se loše održava i fosira mnogo prije strada nego što mu je propisano .
Drug pratim ja forume znam kad si ga kupio, šta si mu mjenjao .Znam da ti održavaš ali traktor je došao s malo više radnih sati ima puno ulaganja nije tebi isplativo.Znam ja vrlo dobro na kolko sati se radi pumpa, prednji trap, kočnice i lamela.Kod mene 560 radi 150 sati godišnje a 539 i preko 350.
Tako da pošto nema prve vuče ide na prodaju.
Ovo drugo morem samo pohvalit kad ore taj traktor je u stanju tući cjel dan na punom gasu.
A kod mene se održava na 200 sati ide najskuplje ulje i ostalo.
Kad bi svi održavali ko ja bar.
Svi meću najeftinije turske gume ja sam radijalne stavio.
Tri traktora mi ne trebaju mi smo 2 vlasnik.
Nebi rado kredit dizat za drugi.
Ali ako kupim 560 ću prodat po dijelovima i vratiti novce
Nadam se. Jer ubi me u pojam. Verujem da je sitnica, što kaže jedan visoki moderator, al je treba naći. A da je prašnjav, to jeste. Zabetoniran hladnjak klime, šrafovi koji drže aku isto prašnjavi, puno prašine i u alternatoru bilo, na remenicama, još ga nisam stigao skroz izduvati.Nema na čemu! Vrv je negde prljav spoj u pitanju.
Drug pratim ja forume znam kad si ga kupio, šta si mu mjenjao .Znam da ti održavaš ali traktor je došao s malo više radnih sati ima puno ulaganja nije tebi isplativo.Znam ja vrlo dobro na kolko sati se radi pumpa, prednji trap, kočnice i lamela.
Zar ovo nije slabo,600A ?Da, očisti nju i njen spoj sa samim kabelom (imao nedavno taj slučaj na rakuli). Zatim drugi kraj kabela tj spoj sa kabinom i vrv imaš još jedan minus kabel koji ide sa kabine na motor-menjač, pronađi i proveri i njega. Proveri sve buksne-stopice-papuče (jbg više naziva za jednu te istu stvar) pa i na samom anlaseru. Negde je neka sitnica u pitanju. Nije kriv traktor, budi i dalje ponosni vlasnik.
-------------------------------
Ah, da. Na ovo sam mislio kad sam napisao prenosne kablove https://uradi-sam.rs/auto-elektrika/kablovi-za-startovanje-600a-3-5m-25mm2-skycar-premium.html
Da probao sam ga al mi treba više informacija.Agri, svidja mi se bas!!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока