zeljko025
Član
Pa bolje valjano da se uradi i da traje nego fušerirati pa za kratko vreme ajom jovo nanovo. Kod mene na rukavcima čaure bez prese se nisu mogli izbiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene 560 DV 2005 god a nema...Nema mazalica na centralnom bolcnu ni kod starog 577 DV, pre pet-sest godina sredjivali, sad ima lufta katastrofa, na ljeto planiram raditi motor pa cu i to srediti kako valja
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Tačno tako! Meni je prošle godine otpao komplet točak sa glavčinom i osovinom na imt-u, prso rukavac zbog navarivanja, ali sreća pa se desilo na atarskom putu i bez posledica. A veče pre sam se vraćao kući ( i kako to već obično kod mene bude ) pun gas, dobro što mi onda nije otpao točak na lokalnom putu...Dešavalo se da izvadim stare a oni dole kod axialnog do pola pukli!!!!!!
Za 2500din se ne isplati navarivati i strugati!!!!!!
Uvek neminovno je da ga var povuče makar 3_4desete i ići će teško u čaurama!!!!
Nije to skupo da bi se igrali!!
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
I mi smo tako radili sa mostom.Npr ja sam sa par 560-577 odsecao SEDLO sa mosta, navarivao, obradio i vario nazad to me nije bilo strah
Lepo odvojim sedlo sa grede obradim povarim opet, naravno u šablonu
Ali rukavce ne bih nikad!!!
Za 20e da rizikujem??????? Ne želim!!!
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Čovjek je našao 565 možda mu štima baš taj primjerak e sad su ovi nejačeg motora bolji. Sve je to slično razlika je u motoru po meni je prednost jači 5 ks taman toliko 560 fali snage.E sad dali je dugotrajniji to je diskutabilno.Po mom iskustvu 560 fali snage naročito u većim brzinama zbog težine.577 je već nešto drugo nemože se upoređivati sa ova dva.Ovo što kaže kolega Ćetojević velika prednost je pomoćna pumpa i razvodnik i kod mene je fabrički s pumpom i razvodnikom 88 godina.Da ko moj šta ima 565 ja nebih kupovao jer ti motori dm su dosta osjetljivi.
577 je bolji a 560 je nepoderiv motor ide i ide šta ja iz svoga radim samo vozi