Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Haha, usladilo mu se Verovatno, zbog efikasnijeg radaA jeli mora ovako ludacki brzo da se vozi?Inace je extra stvar jos sejacica za direktnu setvu i Bog da te vidi!
https://www.youtube.com/watch?v=kIHeZ9XiCc4
Evo i drugog dela. Sam se pitam cemu sluzi spera ili blokada diferencijala?
daj boze to da ima 34w a ne 340najbolje ti je da nadjes negde zvucnike od auta i ugradis u krov u traktoru il ako ne mozes napravis kutiju neku...evo kako sam ja odradio
340w, kad raspalis zaboravis da si u traktoru
dodji da cujes pa da vidim da li ces to reci tako pise na njima, ako oni lazu lazem i ja vas, meni bitno da se lepo cujudaj boze to da ima 34w a ne 340
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
necu da se pravim da se razumem previse u to al rekao bih da si u pravu.Drug moj ja sam soferku na kolima uspeo polomiti sa ozvucenjem , bas kad udari ugasi motor od 150 konja na leru, znam sta pricam cd plejer daje po izlazu oko 17w realne(rms) snage i to kod boljih proizvodjaca( alpine, pioneer...) kod losijih ni toliko. ako su ti dva kanala vezana na zvucnike dajes im 34w. zvucnici su ti verovatno po komadu 170w neke max snage a realne dal imaju i 30w. jos ako nisu 92-93 db osetljivosti nemas ni tih 17w po kanalu . ali opet i tih 34w u tako malom prostoru i zvucnici 15 cm od glave cepaju usi verovatno
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Drug moj ja sam soferku na kolima uspeo polomiti sa ozvucenjem ...