Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
aca je napisao(la):uzmes mtz 82 stari ili novi tip i ima da uzivaskakav crni 577
![]()
mityoo je napisao(la):Bubu nebi bio Bubu da ne hvali 577...

Attila je napisao(la):Po meni bolje je da uzmeš 560 ili 565 jer 577 dosta troši ili uzmeš neki torpeda ursusa ili nešto takvo
baš gluposti,treba da pita nekog ko je na 560 ubacio motor od 577 koji više trošiOvo je neki vicAttila je napisao(la):Po meni bolje je da uzmeš 560 ili 565 jer 577 dosta troši ili uzmeš neki torpeda ursusa ili nešto takvo

Bubu je napisao(la):Attila je napisao(la):Po meni bolje je da uzmeš 560 ili 565 jer 577 dosta troši ili uzmeš neki torpeda ursusa ili nešto takvo
Eto ti sad-vecu glupost nisam cuo u svom zivotu. Jel i ti imas iskustva sa 577?

ali zato zaorava torpeda 75Mačvanin 82 je napisao(la):kod nas ko ima 577 kad ore nečuje ni zvono na crkvi
MONTOYA je napisao(la):Mačvanin 82 je napisao(la):ali zato zaorava torpeda 75![]()
Bas tako prijatelju, jel da da mozemo da zaoremo sve njihove bele i crne zeceve??![]()
![]()
![]()