Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar nije zetor bolji od imt-aHocu I ja da menajm. Ako prihvata Zetora u zamenu.
Zar nije zetor bolji od imt-a
TI si stvarno smesan covek...Naravno da jeste. Ali meni treba malo jaci, zbog pluga 3x30. A zetor 7711 je skup.
Ide Zetor, Torpedo, Ursus, pa tek ond a IMT.
koliko se sjecam da si piso za zetora da puno trosi i da je to razlog prodaje, a ne hidraulika. a bas u to vrijeme se pisalo o potrosnji zetora i njegovog hidraulika.Bravo. Prosipas neku pamet, a nisi video na kraju poruke, smesak. To rangiranje je bila sala za Montoyu, posto voli Imt-a. A to da li sam ja svercer ili nisam nije tvoja briga. Ja sebe ne smaram za svercera, jeste da sam na nekim masinama zaradio. Ali kupujem masine za sebe. A menajm ih zato sto volim, i zato sto trazim nesto sto mi odgovara. Sad hocu da kupim 577, zato sto mi se vise svidja hidraulika nego na Zetoru, I malo je jaci. Ako te jos nesto zanima, pitaj.
I da kad si vec spomenuo 15 rh. 577dv, je kod mene odradio oko 200sati, ugario sam tada sa njim, jedno 40ha, pa to spremio na jesen I posejao psenicu, dajc sto sam prodao oko 450sati. Rakovice su zajedno odradila kod mene preko 550-600 sati. A I zetor je do sada napravio nekih 80 sati. Zato sto je pripomagao u oranju.
A sto se tice sverca, vise sam prodao kombajna, nego traktora. Nego sto o time nisam pisao na forumu. Nemam ja druze moj sta da krijem, ako to mislis.
Pisao sam i ja tada, da mi cupka hidraulika kada nosim orudje.koliko se sjecam da si piso za zetora da puno trosi i da je to razlog prodaje, a ne hidraulika. a bas u to vrijeme se pisalo o potrosnji zetora i njegovog hidraulika.
Manjeviću vreme je da kupiš kamion
Manjevic i da jeste preprodavac to nikog ne bi trebalo da zanima. Vazno je da on nikog ne prevari kad prodaje traktor, da sakrije neku manu itd. Ja nemam nista protiv da preprodavac ili bilo ko zaradi na toj masini samo da ja znam da ja kupujem nesto ispravno, i sam sam promenio nekoliko traktora u ove dve tri godine i na svakom sam zaradio, pa sta, menjao sam dok nisam naisao na ove koji mi trenutno odgovaraju, torpedo i kinez.
Dobro je dok je pošten i neiskvaren a kad počne da brlja završiće u ovoj temi kao neki http://poljoinfo.com/showthread.php...hanizacije(prevare-navlakuše-i-ostalo)/page13