mityoo je napisao(la):
Bubu je napisao(la):
Napisao sam lepo na koji model mislim a vi sto ste videli te kvarljive 539 tu vam ne mogu pomoci i nemam objasnjenja za njih.
Retko ko od vlasnika novih traktora ce reci jade svoje ali se to sazna pre ili kasnije. Hvala Bogu pa u selu kod mene ima i Rusa i Kineza i IMT-a i
video sam koja roba je najmanje kvarljiva!
IMT to sigurno nije......
Od pomenuta 3 veruj mi da jeste!
Cika Jovo, govorim ti o traktorima koji su kupljeni u poslednjih 10 godina. Samo u mom selu ima sigurno 30 Belarusa koji su kupljeni u tom razdoblju i ne znam da li ima 3 komada kojima nije nesto krupnije rasklapano a ni jedan jos nije dosao do cifre od 5000rh, svi se uglavnom vrte tu oko 2500rh. Kineza u selu ima 5-6 i svakom je hidraulik problematican, nekima i hladnjak za ulje...zavisi kako je koji radio. Svi imaju ispod 1000rh. 577 je kupljen samo jedan i prodat je prosle godine zbog kupovine Kineza od 90KS ali vidim da se vlasnici kaju zbog toga. Prodat je sa preko 3000rh i od kvarova je imao samo zamenu rezervoara pumpe volana i jedno sletanje prednjeg tocka usled otpustenosti matice. U susednom selu ima par komada za koje znam ko ih servisira i znam da nista krupnije od ulozaka dizni i tariranja pumpe nije radjeno...
Da sam u situaciji da kupujem nov traktor u cenovnom rangu oko 20000 evra, izbor bi sigurno bio 577 bez ikakvog razmisljanja.