zrine892
Član
Auu jel to neciji imt-e zaribao ? Samo taj traktor valja. Pa čak i bolji od John Deere i Fendta ? Ma da skupa zajedno ga zaore jel ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zrine892 je napisao(la):Auu jel to neciji imt-e zaribao ? Samo taj traktor valja. Pa čak i bolji od John Deere i Fendta ? Ma da skupa zajedno ga zaore jel ?
zrine892 je napisao(la):auuu. Kako si jaki na riječima.
Kao da nijedan imt-e nije zaribao. Kao da na nijednom imt-eu nije rađen menjač. A da ne pricam kako je kolegi na novom ošla vodena pumpa dok su ga istovarivali iz kamiona
Onda po sajmovima vidim samo fleka od ulja ispod imt-ea
Pa sta onda. Neka se rasipao menjač i meni se rasipao pa ne kukam i nije mi uopce zao.
Samo ti daj svojeg imt-ea meni i na njemu će menjač otiči. Ma čim ga pogledam rasipat ce mu se menjač
Umoran sam sada. Neda mi se sada raspravljati s tobom. Dosadan si više o uspoređivanja imt-e, belorusa i YTO.
zrine892 je napisao(la):Pa naravno da jesam uvalio. Jer si stvarno dosadan i naporan sa svojim imt-eom! U svakoj jebenoj temi se javljaš samo svoj imt-e, i ništa drugo osim imt-ea.
Tako da. Od sada si na ignore si stvarno dosadan.
Da nije to 533 sa fijatovim motorom ?Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Mom stricu imt 539 od 42KS jos uvek ne curi nigde,skoro kao nov osim sto ga zeza struja pa ne moze da pali.Inace je star 28 ili 29 godina.