Bećarina pusta
Član
tomybrzic je napisao(la):a koja mu je cijena??
Bio je 17500 eura+PDV i to sa kabinom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tomybrzic je napisao(la):a koja mu je cijena??
ovo za IMT je delimično tačno(motor itd) a za kabinu priča gluposti dužina poteznica na 539, 542, 533, je ista 810mm, i sve tačke vešanja su iste u milmetar. malo su ga ovi iz res trejda namerno ocrnili.Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):Igra u oranici otkazana , a ja posalo koverat . Gledam u Oranici , covek kupio imt 539 platio 750000 i trosi mu 5 litara ulja , ispraznio hladnjak , poklopce za gorivo i vodu ne moze da otvori pa mora da podize ceo pokolopac motora , kabina nije od 539 ke nego od 542 ,kad podigne plug udara mu u zanje staklo , isao u imtovo predstavnisto i sef se izvikao na portire sto su ga pustili da razgovara s njim . Bruka i sramota . Inace je traktor nov .
za koji traktor, ako je za rakovicu imaš neke informacije na ovoj stranici http://poljoinfo.com/proizvodaci/imr-rakovica/255/ZvonaHR je napisao(la):Neznam jel sam na pravoj temi ili promašio,zanima me kabina Bač,u biti imam takvu kabinu ali nemam vrata.Ima li netko takvu kabinu jer me zanimaje mjere vrata kabine
Farmer II je napisao(la):Da li bi neko mogao da izvrši poređenje troškova održavanja(delovi, majstori) torpeda 7506A i rusa 82-ke, u principu kod kojeg košta više održavanje? Pročitao sam temu o torpedu ali nisam ovo našao.
zorancile je napisao(la):Sklopovi za Mtz (klipovi, karike, bolcne, cilindri) 110 evra (za 4 komada)
Ležajevi radilice 50 evra, pumpa ulja 40-50 evra.
Pumpa volana 30 evra.
Zupčanik treće brzine 30 evra.
Korpa kvačila se jako retko menja na Mtz, nego samo lamela za 25 evra, eventualno druk ležaj za 30-35 evra.
Filter goriva je bio 5-7 evra, ako se dobro sećam.
Koliko koštaju ovi delovi za Torpedo?
CAR je napisao(la):prokleti torpedo
danas mi zena grabila sijeno a ona to perja malo boje i kad nije izgubila glavu desna spona joj je otpala,zove me i kaze "evo se tockovi razglavili ispala kugla"ja poludio a znam da je teren sa nagibom gdje grabi,Desna spona posto se nemoze promijenuti jer je upresana nego cijela stangla 180km=90eura nista daj i vozi dalje,