tomybrzic
Član
zetor 6340 sa utovarivacem i to je to......... ako pricamo o polovnim ako o novim onda imas puno veci izbor e sad ovisi i koliko imas na raspolaganju....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel znas mozda koja je cena i u kakvom je stanju?paorpaor je napisao(la):Ima kod mene jeda u selu 577
Imam ja da prodam novi tip DV u bez ulaganja stanju.dragannrt je napisao(la):pozdrav svima i jedno pitanje za sve, da li neko zna gde moze da se kupi 577 u losem stanju a opet da je cena primerena tom stanju...hteo bih uzeti traktor i da ga polako sredjujem za sebe
To si dobro primetio, jedino što je guma jako široka pa blato ostaje sa unutrašnje strane točka, na kabini, ali to mi ništa nije smetalo u oranju. Za transport po blatu neznam jer nisam bio u transportu,već samo oranje.ljusha je napisao(la):@ okrim
Da, ali tvoj blatobran hvata samo pola gume,pa unosi znatno manju količinu zemlje.
Kod mene na imt 560(kabina-orašje)blatobran zahvata celu širinu gume,i imam taj problem.