AcA OPEL
Član
Sto kaze Manjevic i ja bi isto ocekivao da je cena oko 6000e.Ipak je to zapadni traktor,62ks,a ne 50ks i navodno i po slici u odlicnom stanju i ide na ime kupca.Da je neki dres,a da je stavio drugu sliku,nije ni to iskljuceno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa druze, pa mi to i pisemo, da je neki krs cim je toliko mala cena. Nema tu sta da se proba. To je neka prevera 100%. Cim ide na ime kupca, znaci da je trgovac. On ga je dovezo iz inostranstva, platio carinu. I kada se sve to odbije, znaci da ga je tamo platio 2000e. Sto znaci da je krsPa ne verujem da ce prodavac da se pobuni ako mu ponudis 6000 evrica, ali prvo se treba traktor pregledati i isprobati..
Mozda i vredi, zamisli da sam ja moj 549 pre godinu dana novog platio oko 12500, sa subvencijama, a sad koliko je taj odradio za 5 godina to samo vlasnik zna.. Kada sam kupovao plug, naletim u selu pored na jedan stvarno nov i vlasnik kaze da je uzorao samo 10 ari, ali hvalio se po selu da je izvadio 2 panja, a plug usinut..Jel vredi IMT 549.4 dw 2008 godiste sa novim prednjim gumama u odlicnom stanju 9000?
Koliko sam ja primetio u opisu pise 4.300e pozzPa po meni ovaj traktor vredi barem 6000e. I po konedati on ima 62 ks.
Komso, sa Rajkom za tih 11 sati uradim 2-2,5ha, sa Torpedom zbog manje brzine i manjeg zahvata pluga do 1,5-2ha.Zavisi komšija koliko ti uradiš za tih 11 sati...može biti malo a može i puno
Pa ako tako dobro primecujes, citaj i prethodne postove. I onda ces videti zasto sam napisao da takav trektor vredi 6000e.Koliko sam ja primetio u opisu pise 4.300e pozz
Imam vec 533 tako da bih nesto malo jace nesto mi se zasvidjao 542 ali i 560 nije los :/ Ali opet trb vece masine za njega tipa veci plug,tanjiraca itd tako da mozda bi bio idealan 542.A nikako da nadjem dobar po ovim oglasima na netu
Druže šta ti napisaKupiš neki dobar T-40 i za razliku možeš kupiti te mašine za njega koji je puno bolji od IMT 560.
Druže šta ti napisa
Аууу пријатељу сад си отворио пандорину кутијуKupiš neki dobar T-40 i za razliku možeš kupiti te mašine za njega koji je puno bolji od IMT 560.
Verovatno ima T-40...
Аууу пријатељу сад си отворио пандорину кутију