Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A zašto misliš da bi mi prolazili odavde loše sa tim garažama.Evo u nedelju ide drugar u Francusku direkt bez osoba A i B,pričao sa čovekom preko telefona zna francuz malo nemački.Spustio mu od 18000 evra 1000 preko telefona,i očekuje se dotatni popust na licu mesta,ide naš kamion iz srbije pokupi robu i gas vreoci.Njjeftinija je kupovina preko slika. Svaka druga kupovina od uvoznika u Srbiji je mnogo skuplja. Evo zasto : zato sto taj uvoznik nazovimo ga ( B) koga vi poznajete kupuje preko osobe A, a osoba A ima svoj deo zasto je nabavila masinu , isla levo desno , placala ljude itd. itd.itd. itd. Trgovac B ulozi svoj novac u masinu , placa osobi A i naravno na njegov ulozeni novac oce primernu zaradu. Ponekad se odigrava i ovakva situacija: imamo osobe A1, pa A2, A3 , pa tek onda sretni uvoznik B i na kraju krajnji potrosac. Drugi nacin kupovine je kad kupac iz Srbije ide pravo u D ili u F ili ko zna u koju drugu zemlju.U tom slucaju krajnji kupac preskace uvoznika , ali plati tamo na licu mesta ceo deo od trgovca A i bar pola dela od uvoznika B. Jer garazisti u stranim zemljama jedva cekaju takve kupce. Zasto je to tako nebih detaljnije da objasnjavam , i ovo je dovoljno za krajnjeg potrosaca koji razume.
Da se vratim na kupovinu preko slika. U ovom slucaju osoba A , sa lica mesta posalje sliku krajnjem potrosacu dogovore se oko cene i u tom slucaju se izbegne uvznik B. I sto je najvaznije krajnjem kupcu ostane u dzep cela zarada trgovca B.
E sad kako naci osobu A , da li je osoba A postena , mozda ako posaljemo pare osobi A necemo videti ni pare ni kombajn, da li osoba A salje prave slike , da li ..
E to je vec malo veci problem.
Kris 80Jedini problem kod uvoza polovnih kombajna iz inostranstva je cena prevoza.
Da li uvezete kombajn od bar hiljada ili sto hiljada prevoz vam je isto.
Moj se ove jeseni otplatio a sledeće će otplatiti prevoz.
PDV su mi vratili a carinu nije bila velika.
Što se cena tiče uopšte nije bitno da li je i koliko Dragan zaradio na njemu meni je bitno da mi je cena odgovarala.
Sa Draganom sam trgovao i pre kombajna a i posle nadam se i ubuduće.Morate shvatiti da niko danas ništa ne radi za džabe pa tako ni vi sami .
Onaj ko nije bio u inostranstvu neka proba jednom da ode pa će videti koji je trošak i koliko košta takva avantura.
Ja samo dobio pošiljku iz fotelje a i to košta.
I da naša najlošija strana je što svi u neku trgovinu krenemo kao kobre sa namerom da će nas onaj drugi odmah da pokuša prevaru.