Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

evo izvinjavam se,sad i ja vidim da nisam ni spomenuo koji kombajn,verovatno zato sto sam mislio da je to kod svih isto...inace u pitanju je epple 211

Pa nije rekao koji ima.. Ja sam ipak mislio i da na 13x ide taj lim.. Ali sam pogresio..

nema nikakvih problema! tu smo da ispravimo jedan drugog, ako slucajno nesto gresi.

- - - - - - - - - -

evo izvinjavam se,sad i ja vidim da nisam ni spomenuo koji kombajn,verovatno zato sto sam mislio da je to kod svih isto...inace u pitanju je epple 211

nije nikakav problem!
e sad... :) ne znam kako je na epple 211. cekamo odgovor od kombajnera ko ima iskustvo sa takvom kombajnom.

Nije valjda. Ako je iz Kaca imam ja dosta slika sa njegovim kamionima. Ma slikao sam i sofere :haha:

Ma pusti rodjendan , vise se i ne secam . Najzesci je bio Steva kad je vozio kombajn 3.7m sirine iz Francuske. Viznja je bila iskljucivo nocu i pod pratnjom. 1 auto ispred kamiona , a drugi pozadi i tako do Srbije.

talijanu ti si mi jedina musterija izuzev trgovaca, kome sam prodao kombajn preko slike. Uradio snjim 70ha i posle sezone zamenio mu 1 kais. :haha:

Hoću,nervira me prašina samo zato a inače je ovako lepo.
Našao sam kod drugara u Alibunaru ali nismo ništa pogodili.Idem sledeće nedelje u Mađarsku pa ako stignem obiću i tamo jedan otpad .

Malo me nerviraju ti Claas-evi bez kabine!!! I moj me nervirao nemoguce!! Daj te bre Zmaj Unirvezal imao kabinu a ovi nasi Claas-evi nemaju!!! Mislim na moj Mercator i ovaj Dominator!! I ja sam morao da mu uradim kabinu jer nemogu vise od prasine da cistim oci i nos!! :udri:

Ne znam ,ja lično s proleća poskidam na traktorima zadnja vrata (prozor) stavljam ih tek kada zahladi na jesen.
Samo mi na soju smeta ta me nekakoko štipa za oči ali to sam rešavao naočarima za plivanje,skijanje ili zaštitnim šta sam pre dohvatio.
Ali staviću je svakako jel mi ovako izgleda prilično jadno i nezgodno je ako duva vetar osećaš se ko da te postavili na promaji da sediš.

Nazad
Vrh