Kris80
Jel ovaj claas sto ti je u oglasu onaj izgoreni? ili si tog prodao?
Bio sam kod nasega clana prosle godine tj predprosle da gledam jedan kombajn ne znam s kim sam pricao,ali je fazon bio kada sam dosao da pogledam kombajn(on nije bio kuci doduse neki cica nam pokazao posle razgovora s gazdom da ga ne cekamo) kombajn naokolo i naizgled dosta dobro i obecavajuce delovao ali fazon je bio sto je to bio claas&zmaj kad smo se popeli u kabinu ono tabla od zmaja,i komplet kabina izmenjena,druga farba oko motora,pa smo shvatili da je izgleda bio izgoreo,okrenuli se i gundjajuci otisli kuci.
Red je kad se nesto prodaje da se i kaze ako je neka bitna stvar,ne ocekujem od nekog da mi pokaze sve mane kombajna ali neke osnovne stvari je red da se kazu,jer onda nebi se bzv vozao,trosio gorivo,trosio vreme koje je kod nas koji se bavimo stocarstvom dragoceno.Da ne gresim dusu ne mogu reci da to nije dobro prepravljeno,i kvalitetno odradjeno,(jer mi se svideo kombajn kada sam pogledao ladju sita itd,sve koje sam gledao onda su bili isterani a ovaj odgovarao ali eto),ali ne za te novce koji su onda bili u igri!
Evo nadjoh koju sliku od onda kada sam bio u potrazi za kombajnom,pa prosudite sami:
Naravno sada si postavio normalnu cenu pa ko zeli dobru skoljku bez komforni varijanti je ok,s obzirom na onda kada sam ja isao cini mi se da si trazio 26000e.
Onda sam i shvatio zasto se kombajni tako lako upale,kod nas soje gotovo i da nema,a ova prasina mora da gori bolje od baruta...