Ranko250
Član
Da probaj pritjerati vitlo uz puž i malo potjeraj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim da je dosta komplikovan prenos na hederu. Da li je sve naštelovan kako treba? Mislim na broj obrtaja puža.privukao sam vitlo i vozim brze ali opet zastopa ispred, kad vrsem visoko tek ispod klasa nemam probmea ali cim malo spustim uvlaci sporije
Malo kasnimo sa odgovorima, kosi se ovih dana pa nismo na forumu.privukao sam vitlo i vozim brze ali opet zastopa ispred, kad vrsem visoko tek ispod klasa nemam probmea ali cim malo spustim uvlaci sporije

Koliko brzina ima kombajn, kada ideš prvom?Pada kisa pa da odgovorim, ovo sam uradio i popravila se situacija, paljenje kose nije bilo dobro, imam reduktor ali kosa nije bila dobro zanitovana, spustio sam puz, priblizio vitlo i brzina je ista prva pun varijator i popravilo se, bolje uvlaci hvala svima na savetima
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ima tri brzine i rikverc, prvog ga vozim kad je gusto zito i kad ima pologa, drugom kad je redje zitoKoliko brzina i
Koliko brzina ima kombajn, kada ideš prvom?