Da probaj pritjerati vitlo uz puž i malo potjeraj:osmeh:
R Ranko250 Član Učlanjen(a) 12 Jan 2011 Poruka 433 Lokacija Gradiska RS Subota u 23:56 #3.841 Da probaj pritjerati vitlo uz puž i malo potjeraj
I IMT539'98 Član Učlanjen(a) 26 Nov 2020 Poruka 585 Lokacija Pozarevac Juče u 23:30 #3.842 privukao sam vitlo i vozim brze ali opet zastopa ispred, kad vrsem visoko tek ispod klasa nemam probmea ali cim malo spustim uvlaci sporije
privukao sam vitlo i vozim brze ali opet zastopa ispred, kad vrsem visoko tek ispod klasa nemam probmea ali cim malo spustim uvlaci sporije
cowach Član Učlanjen(a) 10 Maj 2014 Poruka 62 Lokacija Nova Crnja Danas u 11:26 #3.843 IMT539'98 je napisao(la): privukao sam vitlo i vozim brze ali opet zastopa ispred, kad vrsem visoko tek ispod klasa nemam probmea ali cim malo spustim uvlaci sporije Kliknite za proširenje... Vidim da je dosta komplikovan prenos na hederu. Da li je sve naštelovan kako treba? Mislim na broj obrtaja puža.
IMT539'98 je napisao(la): privukao sam vitlo i vozim brze ali opet zastopa ispred, kad vrsem visoko tek ispod klasa nemam probmea ali cim malo spustim uvlaci sporije Kliknite za proširenje... Vidim da je dosta komplikovan prenos na hederu. Da li je sve naštelovan kako treba? Mislim na broj obrtaja puža.